Argon Meiden onder de 16 verliezen met klein verschil

Geplaatst op: 23 maart 2009
Afgelopen zaterdag hebben de meiden van Argon een thuiswedstrijd tegen BC Omniworld. De vorige wedstrijd die ze tegen BC Omniworld moesten spelen hebben ze net aan verloren met 63-48. Deze wedstrijd was opnieuw erg spannend, want de scores lagen niet ver van elkaar in de eerste helft. Jammer genoeg ging het de tweede helft wat minder waardoor ze op achterstand kwamen te staan. De nieuwe speelster Dide Tilburgs scoorde in de tweede helft ook nog een mooi doelpunt, maar dit was helaas niet genoeg om de wedstrijd van Omniworld te winnen. Ze verloren de wedstrijd met 31-43.

Bron: Ingezonden Stukken

Afgelopen zaterdag hebben de meiden van Argon een thuiswedstrijd tegen BC Omniworld. De vorige wedstrijd die ze tegen BC Omniworld moesten spelen hebben ze net aan verloren met 63-48. Deze wedstrijd was opnieuw erg spannend, want de scores lagen niet ver van elkaar in de eerste helft. Jammer genoeg ging … Lees meer »