001 - Karwei

CSW moet punten aan Roda laten

Geplaatst op: 13 november 2006
Het lukt CSW maar niet om aan te klampen bij de middenmoot. Afgelopen zaterdag was het Leusdense Roda met een minimaal verschil te sterk voor de mannen van Dennis van den Ing.

Met 0-1 werd CSW verslagen en dit was tevens de eerste keer dat Roda op Wilnisse bodem wist te winnen. Op een redelijk bespeelbare mat ging de wedstrijd het eerste half uur gelijkwaardig op. CSW kreeg in de openingsfase de kans op de eerste goal toen Groenewegen de razendsnelle Wijngaarden vrij voor het doel zette. Wijngaarden schoot echter tegen de uitlopende keeper op. Achterin moest CSW blijven opletten op de veelscorende Roda-aanval. Keeper Prins stond op zijn post en hield CSW in de race. Na 30 minuten spelen dan toch de enige goal van deze middag. De bal werd in de linker verdedigingszone niet goed weggewerkt en de voorzet van een speler van Roda kon keurig worden binnengeknikt.

De tweede helft met een licht windvoordeel moesten de Wilnissers uit een ander vaatje tappen. Het lukte CSW helaas niet om de flanken te bereiken en zo gevaarlijk te worden, derhalve strandde menig aanval in schoonheid. Pogingen van Wens en Maggouh verdwenen naast en over het doel. CSW nam meer risico en zette achterin de poort open. Prins was echter in topvorm en pareerde elke bal. Zelf een terugspeelbal van Lakerveld van bijna 70 km per uur werd vakkundig onschadelijk gemaakt. Gedurende de tweede helft werd het duidelijk dat CSW stootkracht miste om de gelijkmaker te forceren maar door de achterstand van slechts 1 goal bleef de hoop op een treffer.

Wijngaarden kapte zich vrij in de zestien meter maar zijn schot werd nog gekraakt. Aan een donkere en grauwe ambiance eindigde de wedstrijd in een nederlaag voor de Wilnissers.

Het lukt CSW maar niet om aan te klampen bij de middenmoot. Afgelopen zaterdag was het Leusdense Roda met een minimaal verschil te sterk voor de mannen van Dennis van den Ing. Met 0-1 werd CSW verslagen en dit was tevens de eerste keer dat Roda op Wilnisse bodem wist … Lees meer »