De Vinken verliest ook eerste uitwedstrijd

Geplaatst op: 12 september 2006

De wedstrijd
In de eerste uitwedstrijd van dit seizoen kwam het team van coach/trainer Dirk vd Vliet in de eerste helft moeizaam tot scoren. Door het matige spel van De Vinken kon VEO de eerste helft uitlopen en met een voorsprong van 9-4 de rust in gaan. In de tweede helft kwam het door Bouthoorn Teletraining gesponsorde team goed uit de startblokken. Mariska Meulstee bracht de stand weer terug tot 4 verschil met een mooie doorloopbal. Maar door vooral de duels onder de korf te verliezen bracht De Vinken zichzelf in moeilijkheden. De geleden schade in de eerste helft kon niet meer worden rechtgezet. De Vinken wist in de tweede helft nog zeven maal de korf te vinden, wat de uiteindelijke stand op 15-11 bracht. Doelpunten van De Vinken kwamen van de hand van Arjan Kroon (4x), Susanne de Wit (3x), Pascal Kroon (2x), Mariska Meulstee en Peter Koeleman (beide 1x)

Blessure
Helaas kreeg verzorgster Ria Kamminga in de tweede helft ook werk te doen. Na Peter Kooyman moest Vinken 1 weer een enkelblessure incasseren. Rudy Oussoren verving halverwege de tweede helft de geblesseerde Sander Verlaan.

Aanstaande zaterdag 16 september gaat de Bouthoornequipe proberen thuis de eerste punten te behalen in de eerste klasse tegen ODO uit Maasland. Aanvang van de wedstrijd is 15.30 uur op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen.

Afgelopen zaterdag 9 september heeft het door Bouthoorn gesponsorde eerste seniorenteam van korfbalvereniging De Vinken in Leidschendam verloren van de thuisspelende VEO. Door de 15-11 nederlaag staat Vinken 1 nu gedeeltelijk laatste op de ranglijst. De wedstrijdIn de eerste uitwedstrijd van dit seizoen kwam het team van coach/trainer Dirk … Lees meer »