Atlantis 2 met trainer/coach Peter van der Wel

Atlantis 2 verslaat Arena 2

Geplaatst op: 13 januari 2014

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 heeft afgelopen zaterdag 11 januari gespeeld tegen Arena 2 uit Rhenen. De thuisploeg begon de wedstrijd goed en kwam al gauw op een 3-0 voorsprong. Tegenstander Arena liet dit niet op zich zitten en wist de stand uiteindelijk gelijk te trekken (3-3). Het zou een spannende wedstrijd worden.

Beide teams deden hun best om te scoren. Het resterende gedeelte van de eerste helft bleef het gelijk opgaan tot 5-5. Met deze stand gingen beide teams de rust in.

In de tweede helft van de wedstrijd pakte Arena uit en kwam snel op twee punten voorsprong (5-7). Het werd tijd dat Atlantis 2 zich ging herpakken en de supporters op de tribune deden hun best om de thuisploeg positief toe te juichen. Dit hielp en de ploegen kwamen weer gelijk te staan op 8-8. Dit gaf de thuisploeg nog meer spirit om door te zetten en het verhoogde voor Arena 2 de druk in het resterende deel van de wedstrijd.

Atlantis 2 kon meer het eigen spel spelen en kwam hierdoor tot scoren. De stand klom op tot 11-8. Arena 2 wist nog drie maal te scoren, maar Atlantis 2 bracht de eindstand op 14-11. De ploeg wil de trouwe supporters hartelijk bedanken voor de geweldige aanmoediging! De volgende wedstrijd van Atlantis 2 is zaterdag 18 januari 2014 tegen HKC(U) 4 in Utrecht om 18.30 uur.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 heeft afgelopen zaterdag 11 januari gespeeld tegen Arena 2 uit Rhenen. De thuisploeg begon de wedstrijd goed en kwam al gauw op een 3-0 voorsprong. Tegenstander Arena liet dit niet op zich zitten en wist de stand uiteindelijk gelijk te trekken (3-3). Het zou … Lees meer »