CSW komt tekort tegen ARC

Geplaatst op: 20 januari 2014

Na een korte winterstop moest CSW afgelopen zaterdag op bezoek bij ARC. Het werd voor CSW geen gelukkige herstart van de competitie want er werd In Alphen aan den Rijn kansloos met 4-0 verloren.

Zoals verwacht was ARC de ploeg met het meeste balbezit en een CSW dat ingezakt speelde met de linies kort op elkaar. Doordat alles goed stond aan de kant van CSW was het voor ARC moeilijk om een opening te vinden. Na een kwartier spelen kreeg ARC wel zijn eerste grote mogelijkheid maar de harde lage voorzet werd door niemand geraakt. Bij balbezit speelde CSW veel te onrustig en hanteerde te snel de lange bal waardoor er veel balverlies werd geleden. Na twintig minuten spelen kwam de thuisploeg op 1-0. Op rechts werd de bal in de zestien gebracht en vervolgens een prima voorzet richting de tweede paal waar de rechtsbuiten van ARC de bal in een keer op zijn schoen nam en zo de bal in de verste hoek zag verdwijnen buiten bereik van doelman Wens. CSW kon hier maar weinig tegenoverstellen maar de ploeg kwam bijna op gelijke hoogte toen een vrije trap van Elroy Baas net niet met het hoofd kon worden geraakt door Marciano Kastoredjo waardoor de bal naast het doel verdween. ARC bleef de bovenliggende partij en de ploeg kreeg net voor rust nog een vrije trap rand zestien. De vrije trap werd aan de zijde van CSW slecht weggewerkt waardoor de bal terecht kwam bij en ARC’er die vervolgens beheerst binnenschoot en de ruststand op 2-0 bepaalde.

Na rust eenzelfde spelbeeld als voor rust met een ARC dat de boventoon voerde. CSW probeerde wat meer druk te zetten maar de wedstrijd was eigenlijk al snel gespeeld toen ARC na een uur spelen op een riante 3-0 voorsprong kwam. Uit een cornerbal belandde de bal buiten de zestien waar de bal werd ingeschoten en toevallig terecht kwam bij een speler van ARC die de bal bij de tweede paal voor het intikken had. CSW was geslagen en ARC wilde meer en het was voor CSW maar gelukkig dat tot tweemaal toe de paal in de weg stond. CSW probeerde de eer nog wel te redden deze middag maar was te slordig bij de laatste bal om echt gevaarlijk te worden. Tien minuten voor tijd kwam ARC op een 4-0 voorsprong na een prima actie over links en de bal recht voor het doel vrij kon worden ingeschoten. Dit was tevens de eindstand en voor CSW is het zaak om de draad snel op te pakken volgende week tegen Nieuwland.

Na een korte winterstop moest CSW afgelopen zaterdag op bezoek bij ARC. Het werd voor CSW geen gelukkige herstart van de competitie want er werd In Alphen aan den Rijn kansloos met 4-0 verloren. Zoals verwacht was ARC de ploeg met het meeste balbezit en een CSW dat ingezakt speelde … Lees meer »