Turnvereniging Atalante in de prijzen

Geplaatst op: 27 januari 2014

Op zaterdag 25 januari was het zover, de 3/4-kamp van Rayon de Vechtstreek vond plaats in sporthal de Willisstee in Wilnis. Na maanden van hard oefenen mochten de meiden van Gym- en turnvereniging Atalante uit Vinkeveen laten zien wat ze in huis hadden. Met een beetje gezonde spanning en vol enthousiasme begonnen de 5 meidenteams aan deze wedstrijd waaraan maar liefst 20 verenigingen deelnamen. Zeer geconcentreerd deden zij hun oefeningen onder bezielende leiding van juf Märy van Eijk.

Zij lieten het beste van hun kunnen zien onder toeziend oog van de diverse juryleden. De vele fans op de tribune zagen wat een prima prestatie de meiden leverden.

Om 4 uur was de prijsuitreiking. Maar liefst 3 van de 5 teams behaalden een plek voor de finale in Soest op 29 maart. De meiden in de leeftijd van 6-8 jaar van de driekamp zijn helaas niet naar de finale, maar behaalden wel een prachtig resultaat met een 13-de en 23-ste plaats (met respectievelijk 124 en 117 punten). In de leeftijd van 6 t/m 8 jaar wonnen de meiden in de vierkamp een zilveren en een bronzen medaille(met 158 en 153 punten) en in de leeftijd van 9-11 jaar behaalden de meiden in de vierkamp een vijfde plaats (met 152 punten), allen genoeg voor een plek in de finale.

Chapeau meiden, op naar Soest!

Op zaterdag 25 januari was het zover, de 3/4-kamp van Rayon de Vechtstreek vond plaats in sporthal de Willisstee in Wilnis. Na maanden van hard oefenen mochten de meiden van Gym- en turnvereniging Atalante uit Vinkeveen laten zien wat ze in huis hadden. Met een beetje gezonde spanning en vol … Lees meer »