Atlantis 2 met trainer/coach Peter van der Wel

Atlantis 2 verliest van concurrent Thor

Geplaatst op: 27 januari 2014

Op zaterdag 25 januari speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Thor 2 in Mijdrecht. Atlantis moest winnen om aansluiting te behouden bij de top drie. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden voor de thuisspelende ploeg, wat zorgde voor een team vol strijdlust. Helaas mocht dit niet baten en verloor Atlantis 2 in een spannende wedstrijd met 11-15.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 begon de wedstrijd veelbelovend met een voorsprong van twee punten binnen twee minuten. Hierna kwam Thor terug en was de stand 3-3. De score ging vervolgens gelijk op, wat een spannende wedstrijd opleverde. Aan de kant van Atlantis werden de juiste mensen uitgespeeld en werden mooie kansen en doelpunten gecreëerd. De tegenstanders deden dit ook, maar hadden net een hoger scoringspercentage waardoor het thuisspelende team op een achterstand kwam. De rust werd ingegaan met een achterstand van drie punten: 6-9.

De tweede helft begonnen de spelers van Atlantis vol goede moed, want zoals de coach in de rust had gezegd: het verschil was maar drie punten en te overzien. Dit resulteerde dan ook in drie doelpunten binnen tien minuten aan de kant van Atlantis waardoor de stand gelijk werd. Jammer genoeg vond Thor dat ze hierop een antwoord moesten geven en begonnen ook weer met scoren, waardoor ze weer uitliepen. Er werd nog geprobeerd om het tij te keren voor Atlantis door wissels in te zetten, maar dit leidde niet tot het beoogde resultaat. Aan beide kanten werd nog een paar keer gescoord, waarin Thor de bovenhand had. Atlantis verloor hierdoor de wedstrijd met 11-15.

Aankomende zaterdag 1 februari speelt Atlantis 2 in Utrecht tegen Hebbes 2. Dan zal het team weer vol voor de overwinning gaan.

Op zaterdag 25 januari speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Thor 2 in Mijdrecht. Atlantis moest winnen om aansluiting te behouden bij de top drie. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden voor de thuisspelende ploeg, wat zorgde voor een team vol strijdlust. Helaas mocht dit niet baten … Lees meer »