Gelijk spel Argon D2 tegen Hertha D1

Geplaatst op: 3 februari 2014

Afgelopen zaterdag was de aftrap voor de derby Argon D2 tegen Hertha D1 op het kunstgrasveld. Na al meerdere keren te hebben gewonnen zat de moed er goed in en waren trainers Jesse en Menno goed gestemd. Toch liet Hertha D1 dit keer een heel ander wedstrijdje zien en moesten de jongens van Argon hard werken. De eerste gevaarlijke kans is dan ook voor Hertha die door keeper Luciën wordt weg geschoten. Hertha laat zich duidelijk meer zien nu ook trainer (don) Leo erbij is! Argon D2 moet een stapje harder werken en feller zijn, want er wordt meer op de eigen helft gespeeld. Het is onrustig en Hertha krijgt kansen. Helaas voor hun hebben ze pech en zit het niet mee. Ze schieten een prachtige bal op de lat. Er wordt gewisseld met Tim, Mika, en Boaz die eruit gaan. Stanley, Guy en Lars mogen laten zien wat ze kunnen. De opbouw is er wel via Stan naar Tom en Lars maar de keeper houdt de bal. Dan komt Hertha met een bal op de paal! Tom krijgt nog een kans en schiet naast. Net voor de rust komt er een hoekschop voor Hertha. Keeper Luciën heeft de bal, maar de scheidsrechter beslist dat de bal in het doel is geweest voor de 0-1.

De tweede helft komt Argon D2 meer in de wedstrijd. Stefan en Jelle werken hard in de verdediging om Hertha er niet door te laten. Fouad probeert te scoren, maar het wil niet lukken. Mats en Jean zetten alle zeilen bij om niet nog een tegen doelpunt te krijgen. Er komt een hoekschop genomen door Tim. Stan de Jong kopt hem als verdediger in het doel voor gelijk spel en is man van de wedstrijd! Niet een terechte uitslag want Hertha was dit keer echt beter, maar Argon heeft er een puntje bij!

Afgelopen zaterdag was de aftrap voor de derby Argon D2 tegen Hertha D1 op het kunstgrasveld. Na al meerdere keren te hebben gewonnen zat de moed er goed in en waren trainers Jesse en Menno goed gestemd. Toch liet Hertha D1 dit keer een heel ander wedstrijdje zien en moesten … Lees meer »