Atlantis 2 met trainer/coach Peter van der Wel

Nipte overwinning Atlantis 2

Geplaatst op: 3 februari 2014

Zaterdag 1 februari stond voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 de uitwedstrijd tegen Hebbes op het programma .Geen onbekende tegenstander voor het tweede van Atlantis, want er werd ook al een thuiswedstrijd tegen Hebbes gespeeld die men nipt won. Ook ditmaal wist Atlantis de winst uit het vuur te slepen. Eindstand 9-11.

De wedstrijd begon met in de eerste aanval Robin van ’t Schip, Timo Jongerling, Chantal Poolman en Melissa van de Stap. In het eerste verdedigingsvak begonnen Berry de jong, Kristian Geerdinck, Sophia van der Horst en Tamara Gortenmulder. Met een vroege score begon het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 sterk aan de wedstrijd. Toch hadden beide ploegen moeite om het mandje te vinden. De ruststand kwam uit op een 3-5 voorsprong voor de ploeg uit Mijdrecht.

In de rust werden er goede tips gegeven door coach Peter van der Wel, hierdoor kon de ploeg weer met veel vertrouwen uit de kleedkamer stappen. Atlantis speelde geconcentreerd maar toch wist Hebbes steeds een beetje terug te komen in de wedstrijd. Toen er 5 minuten voor tijd 8-10 op het scorebord stond dacht Hebbes zelfs aan een overwinning. Maar met een mooi afstandschot in de laatste minuut werd de zege veiliggesteld.

Zaterdag 8 februari speelt Atlantis 2 de thuiswedstrijd tegen Koploper ACKC om 16.20 uur in Sporthal de Phoenix in Mijdrecht.

Zaterdag 1 februari stond voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 de uitwedstrijd tegen Hebbes op het programma .Geen onbekende tegenstander voor het tweede van Atlantis, want er werd ook al een thuiswedstrijd tegen Hebbes gespeeld die men nipt won. Ook ditmaal wist Atlantis de winst uit het vuur te … Lees meer »