Atlantis 2 met trainer/coach Peter van der Wel

Atlantis 2 komt in tweede helft tekort

Geplaatst op: 10 februari 2014

Afgelopen zaterdag 8 februari speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, tegen ACKC 2. In de trainingen voor deze wedstrijd had coach/trainer Peter van der Wel een duidelijke lijn uitgestippeld met een variatie op de vaste vakindeling, om iedereen scherp te krijgen tegen dit ACKC 2. In het vorige rechtstreekse duel had ACKC een harde wedstrijd neergezet, waar Atlantis 2 toen in het laatste kwartier tekort kwam.
Atlantis 2 verloor uiteindelijk ook deze wedstrijd, waarin vooral tien minuten in de tweede helft vergeten werd te scoren, wat Atlantis de spreekwoordelijke “das omdeed”. Hiermee blijft Atlantis 2 vierde in de poule.

Atlantis 2 begon scherp, met veel vechtlust, maar dit resulteerde niet in scoren. Hierdoor kwamen ze al snel achter (1-4). Na dertien minuten lukte het toch om te scoren, waarna een serie van doelpunten van Atlantis resulteerde in een 5-4 voorsprong. Maar Atlantis kon dit niet volhouden, waardoor ze uiteindelijk met een 6-7 achterstand de rust in gingen.
Coach Peter van der Wel gaf in de rust aan dat hij blij was met het spel van Atlantis en gaf daarbij nog enkele duidelijke aanwijzingen. Echter kon dit niet voorkomen dat Atlantis niet het eerste doelpunt na de rust maakte. Dit maakte voor het aanvalsvak van Atlantis niets uit en zij scoorden twee doelpunten waardoor Atlantis weer gelijk kwam met ACKC op 8-8. Atlantis knokte verder; korte kansen, kleine kansjes, verre afstandschoten, maar ze vergaten meer dan 10 minuten de kansen af te maken. ACKC deed dit wel waardoor Atlantis met 8-14 achter kwam. In het laatste gedeelte van de wedstrijd werd er nog wel gescoord door Atlantis, maar de achterstand was zo groot dat het niet meer in te halen was. Atlantis verloor uiteindelijk met 12-16.

De komende twee weken heeft Atlantis 2 tijd om zich voor te bereiden voor de wedstrijd op 1-3-2014 tegen Koveni.

Afgelopen zaterdag 8 februari speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, tegen ACKC 2. In de trainingen voor deze wedstrijd had coach/trainer Peter van der Wel een duidelijke lijn uitgestippeld met een variatie op de vaste vakindeling, om iedereen scherp te krijgen tegen dit ACKC 2. In het vorige rechtstreekse duel … Lees meer »