Ongelukkige nederlaag CSW

Geplaatst op: 17 februari 2014

CSW leed zaterdag een ongelukkige nederlaag in de thuiswedstrijd tegen VVZ dat samen aan kop gaat met Breukelen. Maar in deze wedstrijd was absoluut niet te zijn dat CSW onderaan staat en VVZ de koploper is. De Wilnissers moesten uiteindelijk het onderspit delven en stapten met een 2-4 nederlaag van het veld.

CSW begon de eerste helft met de zeer stevige wind in de rug maar je zou haast zeggen zoals gewoonlijk keek de ploeg alweer na 3 minuten spelen tegen een achterstand aan. Een schot op doel belandde via de vuisten van doelman Wens in de verste hoek. CSW ging niet bij de pakken neerzitten en ging verbeten op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg combineerde prima maar tegen de stugge verdediging van VVZ was het moeilijk om een opening te vinden. Een schot vanuit de tweede lijn van Ronald Lucassen werd prima gepakt door de doelman van VVZ. Daarna een goed opgezette aanval over links en een afgemeten voorzet van Elias Mselmi maar helaas niemand voor het doel om het karwei af te ronden. Ook kreeg CSW nog wel enkele hoekschoppen maar vooralsnog zonder resultaat. Na 25 minuten spelen werd het zelfs 0-2. Na een snelle uitbraak werd de bal vanaf rechts keihard ingeschoten en via het been van een CSW verdediger verdween de bal in het doel. CSW bleef knokken en kwam 10 minuten voor rust weer terug in de wedstrijd. Een hoekschop van Elias Mselmi werd keihard ingeschoten door Mike Cornelissen. CSW probeerde nog voor rust met het windvoordeel de gelijkmaker te forceren maar echt grote kansen bleven uit.

Na rust zou je verwachten dat CSW het pas echt moeilijk zou krijgen tegen de wind in en tegen een VVZ dat toch niet voor niets bovenaan staat. Niets was echter minder waar want het was CSW dat de touwtjes in handen nam en met goed voetbal kon CSW aardig dreigend worden richting het doel van VVZ. Het was dan ook dik verdiend dat na twintig minuten spelen in de 2e helft de gelijkmaker op het bord kwam. Een handsbal werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty. De strafschop van Marciano Kastoredjo werd in eerste instantie gestopt door de doelman maar in de rebound was hij kansloos op het harde schot van Clayton Karsari. VVZ leek van slag want vlak daarna kreeg CSW de ideale kans op 3-2. Na een schitterende aanval via Jay Klaas Wijngaarden en Karsari kwam de bal bij de geheel vrijstaande Cornelissen die oog in oog met doelman maar net naast schoot. Het was daarna VVZ dat zijn klasse liet zien want via een prima aanval over links werd de bal voorgezet en vervolgens prima ingekopt en keek CSW wederom tegen een achterstand aan. Het was niet meer bij machte de schade te repareren en het werd zelfs nog 2-4 toen de bal in een keer uit de lucht snoeihard werd ingeschoten. Doelman Wens voorkwam nog erger toen hij prima redde na een snoeihard schot. De wedstrijd was gespeeld en gezien het verloop van deze wedstrijd een toch wel wat ongelukkige nederlaag voor de ploeg van trainer Dennis Sluijk mede ook gezien het feit dat de ploeg prima partij bood tegen koploper VVZ.

CSW leed zaterdag een ongelukkige nederlaag in de thuiswedstrijd tegen VVZ dat samen aan kop gaat met Breukelen. Maar in deze wedstrijd was absoluut niet te zijn dat CSW onderaan staat en VVZ de koploper is. De Wilnissers moesten uiteindelijk het onderspit delven en stapten met een 2-4 nederlaag van … Lees meer »