Atlantis C2 met trainers/coaches Heleen Haspels, Hans Klijn en Chantal Poolman

Atlantis C2 pakt punten bij De Vinken

Geplaatst op: 17 februari 2014

Zaterdag 15 februari speelde Atlantis C2, gesponsord door van Walraven, een uitwedstrijd tegen de Vinken C2. In de aanval begonnen Emma en Lieke als heren en Demi en Cathalijne als dames.
In de verdediging waren Zoë en Nina S. de heren en Nina V. en Felice de dames. Op de bank zaten Ilse en Ilona die er in de tweede helft in zouden komen.
De wedstrijd was nog maar net begonnen of De Vinken scoorde al de 1-0. Maar Atlantis kwam snel terug met een mooi schot van Emma. De teams wisselden van vak, en Felice moest helaas het veld verlaten door een vervelende enkelblessure. In haar plaats kwam Ilona het veld in, die gelijk een super zuivere vrije bal scoorde! Maar voordat Atlantis het wist stond het alweer 2-2. De aanval van Atlantis ging goed en Lieke scoorde met een mooi afstandsschot. De stand was 2-3 en de teams gingen de rust in.

De tweede helft begon en Nina V. werd gewisseld voor Ilse. Atlantis begon gelijk met een sterke aanval en Lieke scoorde een doorloopbal. Helaas kreeg Atlantis toen een schot tegen. Maar Ilona liet het daar niet bij zitten en gooide er een doorloopbal in. De stand was 3-5 en het ging best goed. Totdat de Vinken opeens drie doorloopballen scoorden, de stand was 6-5 terwijl er nog maar vijf minuten op de klok stonden! Gelukkig was daar Ilona weer: ze scoorde met een schot. Het was erg spannend en De Vinken had nog een paar mooie kansen die er steeds net niet ingingen. Maar daar was Demi en ze scoorde met een van haar dodelijke korte kansjes! En zo won Atlantis C2 6-7 van de Vinken C2.

Volgende week speelt Atlantis C2 uit tegen OVVO C2 om 12:00 uur in Maarsen.

Zaterdag 15 februari speelde Atlantis C2, gesponsord door van Walraven, een uitwedstrijd tegen de Vinken C2. In de aanval begonnen Emma en Lieke als heren en Demi en Cathalijne als dames.In de verdediging waren Zoë en Nina S. de heren en Nina V. en Felice de dames. Op de bank … Lees meer »