001 - Karwei
Meiden Legmeervogels MC1 kampioen

Geplaatst op: 8 april 2014

Zaterdag 5 april 10.15 uur gingen de LMV meiden MC1 zich klaar maken om te voetballen op het hoofdveld. Hier mag je alleen maar op spelen als er een belangrijke wedstrijd moet worden gespeeld. Dit was het geval, want de meiden konden kampioen worden! Ze waren best zenuwachtig maar er waren voldoende toeschouwers om ze aan te moedigen.

Het startsignaal begon en de meiden gingen er meteen voor. Vreemd om de LMV meiden in het blauw te zien spelen. De tegenstander DIOS MC1 speelde namelijk ook in geel/blauw. De eerste treffer kwam al snel via een mooi schot van Ashley. Daarna waren er nog een aantal kansen maar de tegenstander kreeg ook zo hun kans. Je merkte dat de LMV echt voor het kampioenschap ging. Door een hatrick van Lizanne kwamen de meiden met 4-0 voor te staan Een fijne stand om de rust in te gaan.

De tweede helft had de LMV meiden het wat moeilijker. Veel ballen gingen uit en konden ze elkaar ook niet meer zo goed vinden. De tegenpartij DIOS MC1 kwam vaker aan de bal en na 10 minuten scoorde zij hun eerste treffer. LMV meiden waren in vlagen bedreigend voor de tegenpartij. Na 20 minuten kwam Bente in de bocht en scoorde de 5e treffer. Lizanne maakte de eindstand op 6-1. Alle doelpunten werden uiteraard tot stand gebracht door inzet en samenspel van het hele team.

Na deze geweldige prestatie werden de meiden beloond met een roos en bubbels. Na het nuttigen daarvan rende zij als dolle stieren weg en sprongen met z’n allen de sloot in om dit kampioenschap te vieren.

Na deze geweldige prestatie kregen de meiden patat van de Legmeervogels en kregen zij van hun trainer Andre de medailles om. Helaas was de technische staf niet aanwezig om deze geweldig kampioenschap mee te vieren. De meiden hebben een prima prestatie geleverd en zullen volgend jaar eerste klas gaan spelen.
Meiden van de MC1 : Lizanne, Ashley, Kim van Tol, Amber, Kim van Kooten, Kim van Hilten, Anouk, Jaydee, Bente, Lindy, Jelsy, Joyce en Danäe allemaal gefeliciteerd met jullie behaalde voorjaarskampioenschap!

Zaterdag 5 april 10.15 uur gingen de LMV meiden MC1 zich klaar maken om te voetballen op het hoofdveld. Hier mag je alleen maar op spelen als er een belangrijke wedstrijd moet worden gespeeld. Dit was het geval, want de meiden konden kampioen worden! Ze waren best zenuwachtig maar er … Lees meer »