CSW heeft nog kans

Geplaatst op: 19 mei 2014

Het begon allemaal zo goed voor CSW want al na 6 minuten spelen kwam het al op voorsprong. Een geplaatste bal van Rick Verweij ging langs alles en iedereen heen en verdween in de verre hoek. Woudenberg was even van slag maar was voetballend gezien toch de betere van CSW. Zo kwam CSW een paar keer heel goed weg bij een paar prima mogelijkheden voor Woudenberg. Twee keer kwam het goed door via hun snelle rechtsbuiten. De eerste keer stifte hij de bal in de handen van doelman Dirven en bij de tweede keer ging de bal voorlangs het doel. Ook de dode spelmomenten van Woudenberg waren levensgevaarlijk maar gelukkig voor CSW nog zonder schade. CSW zat duidelijk niet goed in de wedstrijd en het kon daardoor ook nauwelijks kansen creëren.

Vlak na rust keerde de wedstrijd in een paar minuten in het voordeel van Woudenberg. Het werd 1-1 na een prima hoekschop die zomaar vrij kon worden ingekopt bij de tweede paal. Even later stond de 1-2 al op het bord na een vlijmscherpe counter. Via het middenveld kwam de bal bij de rechtsbuiten die de bal vervolgens panklaar lag waarna het een koud kunstje was om de 1-2 te scoren. CSW vocht zich terug in de wedstrijd maar het hanteerde te snel de lange bal waardoor er teveel balverlies werd geleden. Het vergat te voetballen en zodoende kon de ploeg te weinig brengen om echt dreigend te worden. De beste mogelijkheden kreeg CSW via een cornerbal van Jay Klaas Wijngaarden die voorlangs het doel ging maar niemand om het af te maken. Eenzelfde situatie bij een vrije trap van Rick Verweij waarbij de bal ook voorlangs het doel ging. Ook werd er nog een treffer afgekeurd van CSW waarbij iedereen zijn twijfels had. Na een prachtige steekbal van Berry Kramer was Mike Cornelissen doeltreffend in de korte hoek maar volgens de assistent scheidsrechter in buitenspelpositie. Mike Cornelissen had bijna de 2-2 op zijn schoen maar zijn schot van dichtbij kwam op het lichaam van de doelman. Ook bij een kopbal van Berry Kramer was de keeper attent om de gelijkmaker te voorkomen.

CSW speelt a.s. zaterdag uit bij Woudenberg en dan is het voor de ploeg uit Wilnis erop of eronder want de thuiswedstrijd werd met 1-2 verloren en daardoor moet CSW zaterdag wel winnen om door te komen in de na-competitie. Het begon allemaal zo goed voor CSW want al na … Lees meer »