Prima start CSW

Geplaatst op: 8 september 2014

CSW heeft een prima start gemaakt bij aanvang van de competitie. De ploeg van trainer Dennis Sluijk moest op bezoek bij TAVV uit ter Aar en boekte daar een prima 1-4 overwinning.

Van meet af aan joeg het piepjonge team van coach Dennis Sluijk de Ter Aarders af, die zich in de beginfase compleet lieten afbluffen. De van Argon gekomen Vincent van Hellemondt kreeg binnen een tijdbestek van tien minuten drie mogelijkheden, maar ontbrak geluk om TAVV in die beginfase al pijn te doen. Het positiespel bij CSW was prima verzorgd alleen een snelle voorsprong ontbrak hier nog aan. Na een minuut of twintig spelen werd CSW wat slordiger en liet TAVV wat meer in de wedstrijd komen zonder dat de ploeg uit Ter Aar echter gevaarlijk kon worden.
Achterin had CSW alles op orde en doelman Jordy Wens toonde zich een betrouwbare doelman. Tien minuten voor rust kwam CSW eindelijk op een verdiende voorsprong. Uit een vrije trap bediende Robert de Kuijer de wegsprintende Vincent van Hellemondt op maat die vervolgens alleen voor de doelman verscheen. Hellemondt wist met deze kans wel raad en bezorgde zijn ploeg een 0-1 voorsprong.

Na rust wederom een prima voetballend CSW dat de wedstrijd snel wenste te beslissen. De ploeg kwam al vrij snel op een 0-2 voorsprong. CSW kreeg een vrije trap op een meter op twintig van het doel van TAVV. Robert de Kuijer ging achter de bal staan en krulde de bal perfect in de hoek. Tien minuten later was de wedstrijd definitief gespeeld. Jay Klaas Wijngaarden ontweek op perfecte wijze de buitenspelval en ging allen op de keeper af, was niet zelfzuchtig en lag breed naar de opgekomen Dave Cornelissen die vervolgens de bal in het lege doel tikte. TAVV drong nog wel aan maar was absoluut niet bij machte om het CSW deze middag moeilijk te maken. Het kreeg nog wel een goede kopkans maar deze verdween over het doel. Als CSW wat meer precisie had gelegd in de laatste bal had de uitslag misschien nog wel hoger uit kunnen vallen maar dat bleef TAVV bespaard. CSW werd wat gemakzuchtig en toen vlak voor tijd de 1-3 werd binnengeschoten moesten de Wilnissers nog even bij de les blijven. CSW kwam echter niet meer in gevaar en het kwam zelfs nog op 1-4. Dat doelpunt kwam geheel op naam van de familie Conelissen.Mike lag op links zijn tegenstander in de luren en met een afgemeten voorzet buitenkant rechts bood hij broer Dave een niet te missen kans. Dave kapte op schitterende wijze de keeper uit en bepaalde de eindstand op 1-4.

CSW heeft een prima start gemaakt bij aanvang van de competitie. De ploeg van trainer Dennis Sluijk moest op bezoek bij TAVV uit ter Aar en boekte daar een prima 1-4 overwinning. Van meet af aan joeg het piepjonge team van coach Dennis Sluijk de Ter Aarders af, die zich … Lees meer »