Atlantis 2 kan opnieuw niet meekomen in de tweede helft

Geplaatst op: 21 november 2011

Op zaterdag 19 november speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie tegen DKV IJmuiden. Na het verlies van vorige week was het team vol motivatie om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Na een gelijk opgaande eerste helft was het toch DKV dat de wedstrijd naar zich toe wist te trekken in de tweede helft.
In het begin van de wedstrijd waren DKV en Atlantis erg aan elkaar gewaagd, beide ploegen hadden moeite om echt goed uitgespeelde kansen te creëren en de meeste doelpunten moesten daardoor van afstand komen. Hierdoor bleven de ploegen voor rust dicht bij elkaar. Na meerdere malen tegen een kleine achterstand aan te hebben gekeken wist Atlantis vlak voor rust met 6-7 voor te komen.
In de rust werden de puntjes aangestipt waardoor de voorsprong verder uitgebouwd zou moeten worden. Verdedigend moest Atlantis scherp blijven in de paalzone omdat DKV daar graag de kansen zocht. Aanvallend was voor Atlantis zaak om gevaarlijk te blijven over meerdere schijven en de aanvallen rustig op te zetten.
Wat een mooie tweede helft had moeten worden, werd uiteindelijk een teleurstelling voor de ploeg uit Mijdrecht. De kleine voorsprong die de ploeg nog had werd door DKV snel weggewerkt en uiteindelijk omgezet in een achterstand. Vanaf dat moment kwam Atlantis aanvallend niet meer tot scoren waardoor DKV de voorsprong wist te vergroten. De enkele doelpunten die Atlantis nog wist te maken waren niet meer voldoende om het DKV lastig te maken in de resterende tijd van deze zaalwedstrijd. Na 60 minuten speeltijd stond er 14-10 op het scorebord, in het voordeel van DKV.
Volgende week speelt Atlantis 2 een late avondwedstrijd tegen Dindoa in Ermelo. De week daarna, op 3 december, zal er weer in de eigen Phoenixhal gespeeld worden om 16:05 uur tegen Madjoe.

Op zaterdag 19 november speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie tegen DKV IJmuiden. Na het verlies van vorige week was het team vol motivatie om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Na een gelijk opgaande eerste helft was het toch DKV dat de wedstrijd … Lees meer »