Pupillen leiders in het nieuw en CSW F2 sterk tegen Loosdrecht

Geplaatst op: 2 november 2011

De jongens van CSW F2 hebben zich afgelopen zaterdag als een sterk team laten zien op het veld van de Loosdrechtse voetbalclub. Onder leiding van Jack en Robert, gehuld in prachtige windjacks gesponsord door Juwelier Hartel (Nant en Tineke, namens alle jeugdleiders van CSW hartelijk dank voor deze mooie windjacks!), nemen de dappere strijders met een sterke Thijs Bolhuis op het doel, de aftrap.

Al binnen 5 minuten weten de boys van Loosdrecht de stand op 1-0 te zetten. De spelers van het CSW team zijn verbijsterd maar hervatten zich snel. Strijdlustig begeven zij zich met de bal richting het doel van de tegenstanders. Vanuit een bijna onmogelijke hoek weet Joël van der Wild met een mooie curv de bal in de kruising te schieten. Het eerste tegen doelpunt is gemaakt! het CSW publiek juicht enthousiast en de jongens van CSW zijn niet meer te houden. Met een altijd sterke Jendrich Rosa en Thijs Ambachtsheer in de achterhoede (de muur van CSW), is het voor de tegenstanders geen doorkomen aan. Vanuit het middenveld neemt Rob Nieuwendijk behendig de bal langs de zijlijn mee richting het doel, speelt over naar een vrijstaande Danillo Habakotten, die zijn kans ziet en de bal scherp langs de keeper in het doel schiet. Stand 2-1! En dan zijn de "remmen"los bij het CSW team. Vanuit het middenveld zorgt Nyls de Haan er zoals altijd voor dat de tegenspelers het niet makkelijk krijgen om een tegenaanval in te zetten. Al springend over de benen van de tegenstanders schiet Joël van Schaik behendig de bal richting het doel. Door een goede samenwerking in de voorhoede met als resultaat een doelpunt door Joël van der Wild, komt de stand op 3-1 te staan. Net voor de rust is het Rico Vossestein die de bal met veel power in het doel van de tegenstander weet te schieten en zorgt hierdoor voor het vierde doelpunt. Na een welverdiende rust, is het Thijs Ambachtsheer die in de tweede helft het CSW doel bewaakt.

Veel ballen heeft hij niet tegen moeten houden, want de aanval was in deze tweede helft voornamelijk richting het doel van de Loosdrechtse Club. Het CSW team was alert en sterk, met als resultaat een doelpunten regen in de tweede helft, wat voor deze vliegende reporter niet meer bij te houden (schrijven) was. Door een fantastisch samenspel weten de boys van CSW F2, ondanks de beginnende 1-0 achterstand (het lijkt Ajax wel) de eindstand te zetten op een ongelofelijke 13-1 !

Een prachtig resultaat, goed gedaan jongens!

De jongens van CSW F2 hebben zich afgelopen zaterdag als een sterk team laten zien op het veld van de Loosdrechtse voetbalclub. Onder leiding van Jack en Robert, gehuld in prachtige windjacks gesponsord door Juwelier Hartel (Nant en Tineke, namens alle jeugdleiders van CSW hartelijk dank voor deze mooie windjacks!), … Lees meer »