Off Day Atlantis A1

Geplaatst op: 10 oktober 2011

In de strijd om de koppositie in de landelijke eerste klasse A-jeugd heeft Atlantis A1 het onderspit moeten delven tegen een beter spelend Victum A1. Het verschil zat hem zaterdag 8 oktober in de afronding van de kansen die bij de ploeg uit Houten succesvoller waren. Bij rust keek de Mijdrechtse ploeg al tegen een achterstand aan van 4-9 en het verloor met 7-15.

Atlantis A1/Van Dam was er op gebrand om de vele toeschouwers te laten zien dat het kan meedraaien aan de top en begon overtuigend aan het duel. Jeroen Korver verschalkte zij tegenstander en met een prachtige doorloopbal zette hij Atlantis op voorsprong. Lang genieten kon het niet want Victum schoot de gelijkmaker binnen en wist met enkele fraaie aanvallen de verdediging van Atlantis uiteen te rukken waardoor het dan ook niet verwonderlijk was dat zij uitliepen naar een 1-4 voorsprong. Met afstandschoten van Jeroen en Goof van Straaten kroop Atlantis dichterbij maar een goed spelend Victum breidde met enkele spatzuivere schoten de voorsprong uit naar 3-7. Het zat Atlantis niet mee, vele kansen werden om zeep geholpen waardoor de doelpunten uitbleven. Waar Victum voor rust nog twee doelpunten door de mand liet glijden wist Atlantis via Timo Jongerling er slechts een in te schieten.

Ondanks de achterstand waren de coaches redelijk tevreden, er waren kansen zat geweest en de ruststand was wat geflatteerd. Het vizier stond echter niet op scherp en het leek wel alsof het geloof in eigen kunnen niet aanwezig was. De eerste goal na rust was van de bezoekers en Atlantis leek op een grote nederlaag af te gaan. Even was er weer hoop nadat Ciska Taal en Timo de achterstand verkleinden naar 6-10. Nadat Jeroen bij de stand van 6-11 middels een strafworp goal nummer 7 noteerde was het Victum dat freewheelend de voorsprong uitbreidde naar 7-15. Een terechte nederlaag tegen een ploeg die vandaag het meeste recht had op de overwinning en de aanval van Atlantis op de koppositie glansrijk afsloeg.

Er rest nog 1 wedstrijd in de veldcompetitie, zaterdag 15 oktober zal Atlantis A1/Van Dam afreizen naar Waddinxveen alwaar het om 12.30 uur zal aantreden tegen Korbis A1.

In de strijd om de koppositie in de landelijke eerste klasse A-jeugd heeft Atlantis A1 het onderspit moeten delven tegen een beter spelend Victum A1. Het verschil zat hem zaterdag 8 oktober in de afronding van de kansen die bij de ploeg uit Houten succesvoller waren. Bij rust keek de … Lees meer »