Atlantis C1 komt nog tekort

Geplaatst op: 19 september 2011

Afgelopen zaterdag stond alweer de derde wedstrijd voor de kersverse C1 van Atlantis op het programma. Het door meubelstoffeerderij BOS gesponsorde team mocht het ditmaal opnemen tegen Victum C1.

Het eerste aanvalsvak, bestaande uit Yara van Es, Joelle Bakker, Sander van Diemen en Sven van Putten had een vliegende start. Snel na het startsignaal scoorde Yara een korte kans; 1-0. Helaas was deze voorsprong van korte duur en scoorde Victum twee keer snel achter elkaar; 1-2.
Het tweede aanvalsvak van Amy Loman, Saskia Veenboer, Rick Kuijlenburg en Kevin Keijman scoorde middels een doorloopbal van Amy de gelijkmaker.
Daarna was het Victum dat sterker was en de doelpunten van de bezoekende ploeg volgden elkaar snel op. Atlantis wist - weliswaar met een prachtig afstandschot van Rick - maar een keer de korf te vinden. Zo ging de C1 van Atlantis met een 3-7 achterstand rusten.

In de rust gaven de coaches Jeroen Korver en Sandra Gortenmulder aan dat er scherper verdedigd moest worden en meer geknokt moest worden voor de bal.

Na de rust was dit ook te zien, want Victum kwam 15 minuten niet aan scoren toe. Helaas maakte Atlantis ook geen doelpunten waarna de 3-8 en 3-9 er voor Victum in lagen. Na de 3-10 scoorde Sander nog een vrije bal wat resulteerde in een 4-10 achterstand.

Het jonge team van Atlantis heeft het zwaar deze eerste veldcompetitie, maar een positieve ontwikkeling is zeker te zien. De C1 van Atlantis, gesponsord door meubelstoffeerderij BOS, zal de komende week dan ook onder leiding van eerder genoemde coaches en derde trainer/ coach Jacob Bakker aan de slag gaan op weg naar een beter resultaat komende wedstrijd. Volgende week staat direct de return wedstrijd tegen Victum C1 op het programma. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal op 8 oktober om 10.00 uur plaatsvinden tegen OVVO C1.

Het team bedankt de altijd enthousiaste en trouwe toeschouwers en natuurlijk de reserves Anouk van Dijk en Max van Vliet uit de C2.

Afgelopen zaterdag stond alweer de derde wedstrijd voor de kersverse C1 van Atlantis op het programma. Het door meubelstoffeerderij BOS gesponsorde team mocht het ditmaal opnemen tegen Victum C1. Het eerste aanvalsvak, bestaande uit Yara van Es, Joelle Bakker, Sander van Diemen en Sven van Putten had een vliegende start. … Lees meer »