Bikkelhard duel wordt helaas verloren door Atlantis 1

Geplaatst op: 21 september 2020

Zaterdag 19 september was het alweer tijd voor de derde wedstrijd van het zogenaamde Corona-seizoen. Na de eerste twee wedstrijden zonder al teveel moeite gewonnen te hebben stond er op deze prachtige zon overgoten zaterdag een echte topper op het programma. De door Van Walraven B.V. gesponsorde ploeg ging op bezoek bij Fiducia in Vleuten. Een oude bekende voor ons en ook een ploeg die we regelmatig tegen zijn gekomen en waarbij dus het ook bleek dat we elkaar van te voren al door en door kenden.

Dat resulteerde er gelijk in dat er op het scherpst van de snede door beide teams werd gespeeld en ook beide ploegen elkaar niet veel ontliepen. Fiducia sloeg halverwege de eerste helft het eerst gaatje met een 6-3 voorsprong, maar vervolgens nam Atlantis het momentum weer keihard over en 10 minuten later was het ineens 6-9. Met de vele harde duels, voornamelijk bij de haantjes (de mannen dus), merkte je aan alles dat het een pot was waar veel van af hing. Fiducia maakt voor rust nog een goaltje waardoor de rust met 7-9 werd ingegaan.

Trainer Wim Schaap benadrukte in de rust de punten waaraan onze ploeg zich moest vast gaan houden. Dit lukte in het begin van de 2de helft ook zeker, maar langzamerhand kwam Fiducia ook weer terug in de wedstrijd. Het in groten getale aanwezige publiek werd daardoor ook echt getrakteerd op een mooie korfbalpot.

Naar het einde toe kreeg Fiducia ook wat meer de overhand en pakte een 17-15 voorsprong. Atlantis sloot nog eenmaal aan op 17-16, maar de laatste kansen waren vervolgens  niet meer aan de Mijdrechtenaren besteed waardoor de punten helaas in Vleuten bleven.

Balen, ontzettend balen, omdat Atlantis er zo dichtbij was. Alle supporters gaven ook aan dat dit echt een wedstrijd was die alle kanten op kon vallen. Maar ja niet de onze dus helaas. Desondanks is het team ontzettend groeiende en is er nog helemaal niks verloren wat betreft de bovenste plaatsen. Deze week gewoon weer ontzettend hard werken en dan is het team er aankomende zaterdag weer klaar voor.

Supporters allemaal nog ontzettend bedankt dat jullie ook in deze tijden in groten getale naar welke vereniging dan ook komen en ons door de wedstrijd heen slepen! Daar hebben wij heel veel steun aan! Tot zaterdag!

Laatst bewerkt op: 21 september 2020 09:19

Zaterdag 19 september was het alweer tijd voor de derde wedstrijd van het zogenaamde Corona-seizoen. Na de eerste twee wedstrijden zonder al teveel moeite gewonnen te hebben stond er op deze prachtige zon overgoten zaterdag een echte topper op het programma. De door Van Walraven B.V. gesponsorde ploeg ging op … Lees meer »