Atlantis verliest na een moeizame wedstrijd

Geplaatst op: 11 maart 2024

Op 9 maart stond er voor het, door Van Walraven gesponsorde, Atlantis 1 een wedstrijd tegen KZ Danaiden op het programma. Een wedstrijd die de vorige keer voor KZ Danaiden eindigde in een winst, dus Atlantis was gebrand om revanche te nemen na die verloren punten. De wedstrijdbal werd vandaag gesponsord door Meubelstoffeerderij Bos.

Het duurde na het startsignaal lang voordat beide ploegen de korf wisten te vinden. KZ Danaiden opende als eerst de score, maar atlantis wist uiteindelijk ook te volgen met een doelpunt. Pas na 8 minuten wiste beide ploegen te scoren en stond het 1-1. Atlantis kende in de eerste helft een tijd waar ze veel moeite hadden om zelf tot scoren te komen en wist de tegenstander niet van zich af te spelen. Het ging gelijk op tot net voor de rust, hier wist de uitploeg van de gelijke stand een voorsprong te maken van 2 punten. Ruststand 7-9.

Tijdens de rust kwam Atlantis tot de conclusie dat ze zelf het spel moesten gaan maken en er niet te makkelijk over moesten denken. Met goede moed ging Atlantis terug het veld in voor een tweede helft waar nog meer strijdlust nodig was dan in de eerste helft van deze wedstrijd.

De 2e helft begon voor Atlantis ook zoals het geeindigd was in de eerste helft, KZ Danaiden zorgde er namelijk voor de de voorsprong verdubbeld zou worden naar een gat van 4 punten. Na wat wissels wist Atlantis de tegenstander toch beter bij te benen en werd het tot het eindsignaal spannend. Net voor het einde werd er nog 15-16 gemaakt en was er ook nog een kans voor de gelijkmaker, maar helaas was het geluk niet aan de zijde van Atlantis. Eindstand 15-16.

Volgende week spelen Atlantis 1 en 2 hun wedstrijd in Vinkeveen tegen de Vinken. Graag zien we alle supporters daar om beide ploegen naar de overwinning te helpen!

Op 9 maart stond er voor het, door Van Walraven gesponsorde, Atlantis 1 een wedstrijd tegen KZ Danaiden op het programma. Een wedstrijd die de vorige keer voor KZ Danaiden eindigde in een winst, dus Atlantis was gebrand om revanche te nemen na die verloren punten. De wedstrijdbal werd vandaag … Lees meer »