CSW schiet niet veel op met gelijkspel

Geplaatst op: 10 maart 2024

Een aftastend begin van beide ploegen in de openingsfase van de wedstrijd. De eerste mogelijkheid was wel voor CSW toen Teun Gieling de bal vanaf de achterlijn voortrok maar helaas niemand voor het doel om af te ronden waardoor de bal voorlangs ging. Aan de andere kant kwam SVC een paar keer goed door en leek de ploeg op voorsprong te komen maar zag doelman Rahim Gok de bal maar net voorlangs gaan na een schot van de rechterverdediger van SVC. De volgende kans was weer voor CSW toen Emmanuel Emma’s richting het doel van SVC mocht lopen maar doordat hij te ver naar buiten ging kon de doelman redding brengen. Even later een hoekschop voor SVC die niet goed verwerkt kon worden en de bal van dichtbij kon worden binnengetikt. Nog voor rust kwam CSW op gelijke hoogte na onachtzaamheid achterin bij SVC. De bal belandde bij Emma’s die de doelman verschalkte met een prachtige lob.

Na rust een sterk aandringend CSW op jacht naar een voorspong. Grote kansen bleven vooralsnog uit omdat SVC heel compact speelde. SVC loerde duidelijk op de counter maar wist zich in deze tweede helft nauwelijks iets te creëren. Een schot op doel was een makkelijke prooi voor Gok. Na een hoekschop van CSW kwam de bal op het hoofd van Mats Rammers die prima inkopte maar de lat bracht redding voor SVC. Schoten vanuit de tweede lijn van Justin Both Wesley Dam en Khalid el Jebli hadden net niet de juiste richting of werden geblokt binnen de zestienmeter. Met hoge ballen richting strafschopgebied probeerde CSW nog wat te forceren maar de verdediging van SVC wenste niet te capituleren waardoor de wedstrijd voor CSW in een teleurstellend gelijkspel eindigde.

Op eigen veld moest CSW het opnemen tegen SVC ’08 dat 3 punten boven de ploeg uit Wilnis stond. Met de einduitslag van 1-1 schoot CSW dus niet veel op, sterker nog de ploeg zakte naar plaats 10 op de ranglijst. Een aftastend begin van beide ploegen in de openingsfase … Lees meer »