Verslag Korfbalwedstrijd: Atlantis 2 vs. VZOD 2

Geplaatst op: 20 mei 2024

Op een mooie zonnige zaterdagmiddag, 11 mei, speelden Atlantis 2 en VZOD 2 om 14.10 tegen elkaar bij korfbalvereniging Atlantis, gesponsord door Van Walraven.

Atlantis 2 begon sterk met een goede concentratie en nam al snel een voorsprong. Bij de rust stonden ze met 18-5 voor. Hoewel de tweede helft wat uitdagender was, bleef het team elkaar steunen en goeie kansen creëren. De verdediging van Atlantis 2 was ook sterk en dat maakte het VZOD 2 moeilijk om te scoren.

De overwinning betekent dat Atlantis 2 veilig is van degradatie. Het was een echte teamprestatie, waarbij iedereen zijn kansen greep en elkaar vertrouwen gaf. Na afloop van de wedstrijd straalden de coach en alle spelers.

De volgende wedstrijd van Atlantis 2 zal gespeeld worden op 1 juni bij KVZ om 13.40. Zien we jullie daar?

Op een mooie zonnige zaterdagmiddag, 11 mei, speelden Atlantis 2 en VZOD 2 om 14.10 tegen elkaar bij korfbalvereniging Atlantis, gesponsord door Van Walraven. Atlantis 2 begon sterk met een goede concentratie en nam al snel een voorsprong. Bij de rust stonden ze met 18-5 voor. Hoewel de tweede helft … Lees meer »