001 - Homan Zonnepanelen

Atlantis 2 wint van VZOD 2


Geplaatst op: 8 maart 2010

Zaterdag 6 maart speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 uit in Kudelstaart tegen VZOD 2. Van deze wedstrijd hing heel veel af: het ging om de zesde plek in de competitie dus het ging om een eventuele degradatie.

Atlantis begon meteen goed met het eerste doelpunt, maar al snel scoorde VZOD weer terug. Zo bleven ze om beurten scoren tot de 4-4. Daarna nam Atlantis de leiding en maakte in tien minuten zeven doelpunten. VZOD had daar met twee doelpunten niet echt een antwoord op. Met een stand van 6-11 in het voordeel van Atlantis gingen ze de rust in.

Atlantis wist dat de overwinning nog niet binnen was, dus moesten ze nog 30 minuten knokken voor de overwinning. VZOD kwam scherp uit de rust en wist meteen het eerste doelpunt te maken. Maar Atlantis wist de voorsprong te behouden tot een stand van 10-15. Daarna was het VZOD die aan een inhaalrace begon en wist terug te komen naar een stand van 15-17. Daarna was het Atlantis die de 15-18 maakte. Tot een minuut voor tijd wist VZOD nog terug te komen met en stand van 17-18. Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 wist deze stand tot de wedstrijd geëindigd was te behouden.

Door de twee punten die Atlantis met deze wedstrijd behaald heeft, komt de ploeg boven VZOD in de poule te staan. Volgende week 13 maart neemt Atlantis het thuis in de Phoenixhal op tegen ADOS. Voor ADOS hangt er nog veel van af; ze staan namelijk bovenaan in de competitie. Atlantis 2 wil nog graag twee punten binnenhalen tegen deze goede tegenstander en maakt het ADOS volgende week daarom ook erg moeilijk.

Atlantis wil tot slot de sponsor, het publiek en de invallers bedanken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 wint van VZOD 2

Zaterdag 6 maart speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 uit in Kudelstaart tegen VZOD 2. Van deze wedstrijd hing heel veel af: het ging om de zesde plek in de competitie dus het ging om een eventuele degradatie. Atlantis begon meteen goed met het eerste doelpunt, maar al snel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: