001 - Escaperoom aglemeen
Politienieuws uit Uithoorn

Politienieuws uit Uithoorn


Geplaatst op: 27 oktober 2009

Poging inbraak winkel / Amstelplein
Op het Amstelplein in maandag op dinsdagnacht 21 oktober is rond halfvier geprobeerd in te breken bij een juwelier. Dat is door de goede beveiligingsmiddelen niet gelukt.

Rijden onder invloed / Wilhelminakade
Politiemensen controleerden zondag op maandagnacht, rond half een een 52-jarige automobilist uit Uithoorn. Hij bleek drie maal teveel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Inbreker helpt met voorkomen van inbraken / Uithoorn
De donkere maanden zijn weer aangebroken, dé tijd voor inbrekers om hun slag te slaan. Maandagavond 2 november doceert een ex-inbreker hoe inbraken zijn te voorkomen. Uiteraard doet de politie er alles aan om inbraken een halt toe te roepen, maar dat kan niet zonder hulp van het publiek. Daarom organiseert de politie van Uithoorn, in samenwerking met de genmeente Uithoorn, een voorlichtingsavond. Een ex-inbreker zal deze avond, aan de hand van voorbeelden, vertellen wat te doen om de kans op een inbraak in de woning zo klein mogelijk te maken. Iedereen is welkom op maandagavond 2 november om 19.30 uur in het buurthuis Ponderosa, Plesmanlaan 27 in Uithoorn.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politienieuws uit Uithoorn

Poging inbraak winkel / AmstelpleinOp het Amstelplein in maandag op dinsdagnacht 21 oktober is rond halfvier geprobeerd in te breken bij een juwelier. Dat is door de goede beveiligingsmiddelen niet gelukt. Rijden onder invloed / WilhelminakadePolitiemensen controleerden zondag op maandagnacht, rond half een een 52-jarige automobilist uit Uithoorn. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: