AK Bakker 2
Sponsoring en promotie naar subtopklasse A-poule voor MD1 HVM

Sponsoring en promotie naar subtopklasse A-poule voor MD1 HVM


Geplaatst op: 12 oktober 2009

Een topstart van het hockeyseizoen voor de meisjes D1. Na even proeven vorig jaar werd dit jaar de officiële start gemaakt in de competitie op een heel veld. In een pittige poule in de 1e klasse, waar tegen een aantal technisch zeer sterke clubs moest worden uitgekomen,
bevestigden zij vandaag wederom dat ze DE nummer 1 zijn. Met recht 1e als je al je 5 wedstrijden wint.

Onder luid gejuich van het enthousiaste publiek en in hun nieuwe sponsorshirts maakten ze met prachtig hockey duidelijk dat ze echt een team van doorbijters zijn.

HVM MD1 zal hierdoor promotie maken naar de subtopklasse A-poule en daar mogen ze absoluut trots op zijn! We houden jullie op de hoogte hoe het ze vergaat!

Coach Marjon, Eva, Laura W., Mara, Ilse, Romy, Jana, coach Jan, Laura Z., Sponsor Henk, Trainer Thom, Karlijn, Sanne, Estelle, Emma, Manon, Esley, Noe.

En natuurlijk willen de voorronde kampioenen hun sponsor "Architektenbureau H.W. van der Laan" bedanken voor de nieuwe shirts!!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sponsoring en promotie naar subtopklasse A-poule voor MD1 HVM

Een topstart van het hockeyseizoen voor de meisjes D1. Na even proeven vorig jaar werd dit jaar de officiële start gemaakt in de competitie op een heel veld. In een pittige poule in de 1e klasse, waar tegen een aantal technisch zeer sterke clubs moest worden uitgekomen,bevestigden zij vandaag wederom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: