001- Uithoorn

Zondag 4 november 2008 ; De Zilveren Turfloop


Geplaatst op: 28 oktober 2008
Nog enkele weken te gaan en dan wordt wederom het startschot gegeven voor de grootste hardloopwedstrijd in De Ronde Venen, de Zilveren Turfloop.

Atletiekvereniging De Veenlopers uit Mijdrecht organiseert deze loop dit jaar alweer voor de 18e keer. Vanaf sporthal De Phoenix kan weer op verschillende afstanden worden gestart. Voor de jeugd is er een afstand van 1,5 km waarbij het parcours door het sportpark voert. De deelname hieraan is gratis.

Andere afstanden waaraan deelgenomen kan worden zijn 5 km., 10 km. en de 10 Engelse Mijlen. Deze afstanden zijn zowel geschikt voor wedstrijdlopers als voor recreanten en worden ook door de KNAU erkent.

Tenslotte is er een Businessloop, deze gaat over 10 km. en is bedoelt voor bedrijven en instellingen. Men loopt dus in teamverband en de totaaltijd is dus van belang voor het uiteindelijke resultaat. Net als voorgaande jaren is de belangstelling voor deze businessloop enorm.

Het parcours voert de deelnemers door het polderlandschap van Mijdrecht, De Hoef en langs de Kromme Mijdrecht. Vele vrijwilligers zullen zorgdragen voor een veilige route.

De start van de Zilveren Turfloop is vanaf 10.30 uur. In de sporthal De Phoenix is ook de inschrijving en mogelijkheid tot verkleden. Uiteraard kunnen deelnemers en publiek gebruik maken van de faciliteiten die de sporthal biedt zoals koffie, thee en andere dorstlessers. Een tweetal clowns zullen het gebeuren eveneens opluisteren.

Inschrijving is uiteraard nog mogelijk, dit kan op zondag 2 november in de sporthal en ook via de website www.zilverenturfloop.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 4 november 2008 ; De Zilveren Turfloop

Nog enkele weken te gaan en dan wordt wederom het startschot gegeven voor de grootste hardloopwedstrijd in De Ronde Venen, de Zilveren Turfloop. Atletiekvereniging De Veenlopers uit Mijdrecht organiseert deze loop dit jaar alweer voor de 18e keer. Vanaf sporthal De Phoenix kan weer op verschillende afstanden worden gestart. Voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: