Politieauto gestolen bij vechtpartij Wilnis


Geplaatst op: 31 januari 2016

In de nacht van zaterdag op zondag is er een politieauto ontvreemd bij een eerder incident op Oudhuizerweg in Wilnis.

De politie was afgekomen op een melding van een vechtpartij tussen een groep jongeren. Toen een agent één verdachte aanhield werd hierbij het nodige verzet gepleegd. Meerdere agenten kwamen met spoed ter plaatse en de rust keerde terug.

Jongensdroom

Tot grote verbazing van agenten werd er tijdens de aanhouding een politieauto meegenomen door één van de groep jongeren. De politie startte direct een zoekactie en troffen de politieauto op het plein bij de Raadhuisstraat in Wilnis aan. De 'carjacker' was helaas al gevlucht.

Zoekactie

Met speurhonden, warmtebeeldcamera's en een brandweerhoogwerker werd gezocht naar een verdachte die de sloot in was gesprongen. De zoekactie leverdehelaas niets op.

 Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politieauto gestolen bij vechtpartij Wilnis

In de nacht van zaterdag op zondag is er een politieauto ontvreemd bij een eerder incident op Oudhuizerweg in Wilnis. De politie was afgekomen op een melding van een vechtpartij tussen een groep jongeren. Toen een agent één verdachte aanhield werd hierbij het nodige verzet gepleegd. Meerdere agenten kwamen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: