AK Bakker 2

Forse celstraffen voor geweldadige overval in Aalsmeer


Geplaatst op: 8 maart 2012

Aalsmeer - Het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam heeft vandaag vijf verdachten vervolgd voor hun betrokkenheid bij een zeer ernstige, gewelddadige woningoverval vorig jaar in Aalsmeer.

De verdachten, vier mannen (22, 23, 27 en 28) en een vrouw (26) overvielen de slachtoffers in de nacht van 1 op 2 april in hun eigen woning. Terwijl de slachtoffers lagen te slapen, werden zij geconfronteerd met drie gemaskerde, gewapende mannen die hen uit bed trokken. Ze werden vervolgens een uur lang bedreigd en mishandeld. Een van de slachtoffers stikte bijna in zijn eigen bloed, en hield ernstig letsel over aan de overval.

Niet alleen de overval zelf, maar ook het feit dat iemand uit hun eigen vriendenkring betrokken was bij de voorbereiding van de overval, is tot op de dag van vandaag zeer traumatisch voor de slachtoffers.

Vanwege al deze omstandigheden tezamen eiste het OM vandaag vanwege deze brute woningoverval 8 jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor de drie verdachten die in de woning waren tijdens de overval en 5 jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor de twee anderen. Daarnaast vordert het OM schadevergoedingen voor de slachtoffers.

Bron: blikopnieuws

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: blikopnieuws.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Forse celstraffen voor geweldadige overval in Aalsmeer

Aalsmeer - Het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam heeft vandaag vijf verdachten vervolgd voor hun betrokkenheid bij een zeer ernstige, gewelddadige woningoverval vorig jaar in Aalsmeer. De verdachten, vier mannen (22, 23, 27 en 28) en een vrouw (26) overvielen de slachtoffers in de nacht van 1 op 2 april … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: