001 - De Baat

Aanhouding na woningbrand Mijdrecht


Geplaatst op: 4 mei 2019

De brandweer heeft zaterdagavond een korte felle woningbrand aan de Korenmolen in Mijdrecht geblust. De brand is waarschijnlijk aangestoken.

De brand werd rond 19:30 uur ontdekt omdat er veel rookontwikkeling uit de bovenwoning kwam. Omstanders belden de brandweer en zagen een man met trolley vluchtig weglopen. De brandweer was snel ter plekke en heeft samen met de politie omliggende woningen ontruimd waarna de brand is geblust.

Vanwege de verdachte omstandigheden schakelde de politie burgernetdeelnemers in. Zij werden verzocht uit te kijken naar de verdachte man die kort na de brand was weggelopen. Deze zou volgens getuigen zijn aangehouden in een lijnbus.

 

Laatst bewerkt op: 5 mei 2019 11:35

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanhouding na woningbrand Mijdrecht

De brandweer heeft zaterdagavond een korte felle woningbrand aan de Korenmolen in Mijdrecht geblust. De brand is waarschijnlijk aangestoken. De brand werd rond 19:30 uur ontdekt omdat er veel rookontwikkeling uit de bovenwoning kwam. Omstanders belden de brandweer en zagen een man met trolley vluchtig weglopen. De brandweer was snel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: