Zoekactie op touw voor verdachte: had geen vuurwapen

Zoekactie op touw voor verdachte: had geen vuurwapen


Geplaatst op: 3 mei 2020

De politie heeft zaterdagavond een grote zoekactie op touw gezet. Agenten waren op zoek naar 18-jarige Mijdrechter die verdachte is in een strafzaak en zich niet hield aan afspraken die zijn gemaakt over zijn voorlopige vrijlating.

Agenten zetten direct de omgeving af en kregen bij de zoektocht hulp van een politiehelikopter. De jongeman zou gezien zijn met een meisje.

In eerste instantie berichtte een woordvoerder de politie dat de man, die op borgtocht vrij is, gezien zou zijn met een vuurwapen. Dagen later werd duidelijk dat dit een andere melding betrof, in hetzelfde dorp op precies hetzelfde tijdstip. De beide inzetten werden die avond door een persvoorlichter aan elkaar gerijmd maar dat bleek later onterecht.  
Laatst bewerkt op: 7 mei 2020 10:40

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zoekactie op touw voor verdachte: had geen vuurwapen

De politie heeft zaterdagavond een grote zoekactie op touw gezet. Agenten waren op zoek naar 18-jarige Mijdrechter die verdachte is in een strafzaak en zich niet hield aan afspraken die zijn gemaakt over zijn voorlopige vrijlating. Agenten zetten direct de omgeving af en kregen bij de zoektocht hulp van een politiehelikopter. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: