001 - Escaperoom aglemeen
Fotowedstrijd ‘175 jaar Grondwet’ voor verjarende gemeente Uithoorn

Fotowedstrijd ‘175 jaar Grondwet’ voor verjarende gemeente Uithoorn


Geplaatst op: 28 januari 2023

Op 10 februari 1820 werden de gemeente Thamen en de gemeente Uithoorn, waaronder de dorpen De Kwakel en Uithoorn, samengevoegd in wat nu de gemeente Uithoorn is. Deze historische feiten zijn de aanleiding voor de viering van de gemeentelijke verjaardag. De gemeente Uithoorn bestaat inmiddels 203 jaar. Dat moment wil de gemeente niet onopgemerkt voorbij laten gaan en organiseert daarom een fotowedstrijd.

Lees ook: Uithoornlijn: Nieuwe fase viaduct Zijdelweg vanaf 12 februari

Fotowedstrijd
Om stil te staan bij de verjaardag van de gemeente wordt een fotowedstrijd georganiseerd. Alle inwoners van de gemeente Uithoorn worden uitgenodigd om mee te doen aan de fotowedstrijd in het kader van de verjaardag van de gemeente met het thema ‘175 jaar Grondwet’. Op de pagina Fotowedstrijd gemeente Uithoorn kunt u alle informatie vinden om mee te doen.

Een speciale jury zal de foto’s beoordelen en de mooiste 10 foto’s komen in het gemeentehuis te hangen. Tot 8 februari kan men deelnemen aan de fotowedstrijd. De prijswinnaars krijgen zelf bericht en worden uitgenodigd om op 15 februari aanwezig te zijn op het gemeentehuis voor de prijsuitreiking.

Uithoorn 200 jaar
In oktober 2019 is een feestelijke start gemaakt om Uithoorn 200 jaar te vieren. Tot eind februari 2020 zijn heel wat evenementen onder die vlag georganiseerd. Helaas zorgde de coronapandemie ervoor dat het feestjaar er anders uit ging zien. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en de gedachte van Uithoorn 200 jaar leeft gelukkig nog steeds, namelijk saamhorigheid. De gemeente hoopt dat deze fotowedstrijd daar ook aan bijdraagt.

 


Laatst bewerkt op: 31 januari 2023 06:53

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fotowedstrijd ‘175 jaar Grondwet’ voor verjarende gemeente Uithoorn

Op 10 februari 1820 werden de gemeente Thamen en de gemeente Uithoorn, waaronder de dorpen De Kwakel en Uithoorn, samengevoegd in wat nu de gemeente Uithoorn is. Deze historische feiten zijn de aanleiding voor de viering van de gemeentelijke verjaardag. De gemeente Uithoorn bestaat inmiddels 203 jaar. Dat moment wil … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: