Hulpdiensten in de weer vanwege omgeslagen boot op Vinkeveense Plassen

Hulpdiensten in de weer vanwege omgeslagen boot op Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 5 februari 2023

De hulpdiensten zijn zondagmiddag in actie gekomen om twee mensen te redden op de Vinkeveense Plassen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Utrecht verkeerden zij in nood omdat hun boot was omgeslagen.

Lees ook: Fiets en laptop achtergelaten op dijk in Wilnis

De brandweer, ambulance en politie spoedden zich rond 13:25 uur naar de Baambrugse Zuwe. Op de Noordplas, de plas waar ook de openbare recreatie-eilanden zich bevinden, was een boot omgeslagen. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio Utrecht laat weten dat bij aankomst van de brandweer de opvarenden al op het droge stonden. Zij waren onderweg met een huurboot, die is inmiddels overgedragen aan de verhuurder.

De dames kwamen met de schrik vrij. Zij raakten niet gewond. Vanwege de harde wind zijn er op de Noordplas hoge golven. Zondagmiddag sloegen die zelfs over de beschoeiing van de eilanden.


Laatst bewerkt op: 5 februari 2023 16:44

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulpdiensten in de weer vanwege omgeslagen boot op Vinkeveense Plassen

De hulpdiensten zijn zondagmiddag in actie gekomen om twee mensen te redden op de Vinkeveense Plassen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Utrecht verkeerden zij in nood omdat hun boot was omgeslagen. Lees ook: Fiets en laptop achtergelaten op dijk in Wilnis De brandweer, ambulance en politie spoedden zich rond 13:25 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: