Atlantis 2 verliest onnodig van DKV 2 in IJmuiden

Geplaatst op: 15 november 2010

Zaterdag 13 november moest Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank aantreden tegen DKV 2 in IJmuiden. Het betrof de eerste wedstrijd van het zaalseizoen.

Beide ploegen kwamen elkaar al tegen op het veld, toen eindigde de wedstrijd in een onterecht gelijk spel. De ploeg uit Mijdrecht was uit op revanche.

Met nog 20 minuten te spelen leek dit te lukken. Het was echter DKV die aan het langste eind trok en de wedstrijd wist te winnen met 13 - 12.

Atlantis moest het helaas doen zonder coach Petra Taal, zij moest zelf een wedstrijd spelen. De coach van het eerste team, Mark van den Brink, nam haar taak over. Het team begon scherp aan de wedstrijd. De eerste twee afstandsschoten die werden gelost, gingen er feilloos in. Atlantis liet zien dat zij de betere ploeg was. Na 12 minuten spelen stond het 3 - 6. DKV kwam nog terug maar Atlantis 2 pakte weer de voorsprong. Deze voorsprong kon echter worden niet behouden. Met een gelijke stand van 7 - 7 werd er gerust.

Het door de Rabobank gesponsord team kwam na een korte bespreking vol goede moed uit de kleedkamer. Er werden goede aanvallen opgezet en er werd naar de juiste kansen gezocht. Het duurde even voordat er werd gescoord. Daarna was Atlantis de ploeg die binnen twee minuten twee doelpunten maakte en zo weer uitliep. Als DKV weer een punt dichterbij kwam, bouwde de ploeg de voorsprong weer uit. Na 15 minuten spelen in de tweede helft stond er een stand van 8 - 11 op het scorebord. Atlantis was de betere ploeg en het leek erop dat de winst niet meer uit handen werd gegeven. Dit gebeurde echter toch. Atlantis ging te gehaast korfballen en kwam te snel tot schot. DKV maakte hier goed gebruik van en met nog 4 minuten op de klok stond het 12 - 12. Aan de kant van Atlantis werden nog wissels toegepast. Dit mocht niet baten; DKV scoorde het winnende doelpunt.

Volgende week zaterdag 20 november speelt Atlantis 2 thuis tegen KIOS 2 om 16.05 in sporthal de Phoenix in Mijdrecht. Er zal komende week hard getraind worden om die wedstrijd te winnen. Kom allemaal Altantis 2 aanmoedigen en help ze naar de overwinning!

Zaterdag 13 november moest Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank aantreden tegen DKV 2 in IJmuiden. Het betrof de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Beide ploegen kwamen elkaar al tegen op het veld, toen eindigde de wedstrijd in een onterecht gelijk spel. De ploeg uit Mijdrecht was uit op revanche. … Lees meer »