Atlantis 1 behoudt ongeslagen status

Geplaatst op: 26 september 2010

Na een lange uitschakeling keerde Jelmer Steen terug in de basis. Het team werd aangevuld door Mark Goverse, Jimmy de Koning, Alex van Senten, Sandra Gortenmulder, Tamara Gortenmulder, Lisanne van Doornik en Janneke van Ginkel.

In een fysieke wedstrijd nam het vlaggenschip van Atlantis de voorspong. Mooie combinaties werden gemaakt en de score liep op. In de eerste minuten werd meteen al een punt gescoord door middel van een strafworp: de stand was 0 - 1. Hierna werd gestaag de score uitgebreid en er werd gerust met een voorsprong van 1 - 5.

Nu de voorsprong was gemaakt liep het scoren minder makkelijk. Veel kansen werden gecreëerd. Helaas bleek het afmaken een lastige opgave, waardoor Atlantis de stand niet snel kon uitbreiden. Na een ongeveer tien minuten werd eindelijk weer een keer door Atlantis gescoord, door een prachtig uitgespeelde doorloopbal. Ondanks goed verzorgd spel bleek het scoren nog steeds moeilijk, waardoor het lang duurde voordat Atlantis weer twee keer scoorde, de stand was toen 1-8.

Halverwege de tweede helft kwam Berry de Jong in het veld voor de teruggekeerde Jelmer Steen. Helaas is er na deze wissel nog maar twee keer gescoord met een mooie doorloopbal en een strafworp. Er werd ook nog twee keer gescoord door de tegenstander.

Deze doelpunten brengen de eindstand op 3-10. Atlantis behoudt zijn ongeslagen status. Volgende week speelt het eerste team om half vier thuis aan de locatie op de Hoofdweg.

In de eerste drie wedstrijden heeft het door Rabobank gesponsorde team niet meer dan tien doelpunten tegen gekregen. Hierdoor staat Atlantis 1 eerste in de competitie. Op het programma stond Vlug & Vaardig 1, de nummer drie uit de competitie. Een op papier spannende wedstrijd. Na een lange uitschakeling keerde … Lees meer »