Atlantis 1 wint na magere wedstrijd

Geplaatst op: 26 april 2010

Het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis 1 mocht na het verlies thuis tegen VZOD, afgelopen zaterdag aantreden tegen Vlug en Vaardig uit Amsterdam. De vorige keer tegen Vlug en Vaardig werd er thuis met een klein verschil gewonnen. Ook deze returnwedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Atlantis. Aan het eind van de wedstrijd stond een stand van 7 tegen 10 op het scorebord in Zaandam, waar deze wedstrijd werd gespeeld omdat het kunstgrasveld in Amsterdam-Noord nog niet is opgeleverd. Atlantis kan terugkijken op een zwakke eerste en betere tweede helft, waarin het wel tot scoren kon komen.

Het was Vlug en Vaardig dat de eerste doelpunten maakte. Het 2e aanvals vak had hier gelukkig een antwoord op. De eerste helft stond garant voor weinig doelpunten. Beide ploegen hadden moeite met scoren. Het 1e verdedigings vak had goed de druk er bij Vlug en Vaardig op zitten maar helaas kon het 1e aanvalsvak maar niet tot scoren komen. Er werd uiteindelijk gerust met een 3-2 voorsprong voor Vlug en Vaardig.

Na rust kwam Atlantis beter uit de kleedkamer. Er werden makkelijker kansen afgemaakt, waardoor Atlantis van een 3-2 achterstand terug kwam, naar een voorsprong van 4-8. Vlug en Vaardig had pas in de laatste vijf minuten een antwoord tegen de scores van Atlantis. In de laatste paar minuten mochten Berry de Jong en Melissa van der Stap nog invallen. Vlug en Vaardig mocht nog terug komen tot 7-9, maar uiteindelijk was het Berry die de deur op slot deed.

Volgende wedstrijd voor Atlantis zal thuis zijn tegen Amsterdam 1. Hier werd de vorige keer met 11-23 van gewonnen. Amsterdam is bezig aan een goede reeks wedstrijden. De wedstrijd wordt gespeeld op 8 mei om 15:00.

Het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis 1 mocht na het verlies thuis tegen VZOD, afgelopen zaterdag aantreden tegen Vlug en Vaardig uit Amsterdam. De vorige keer tegen Vlug en Vaardig werd er thuis met een klein verschil gewonnen. Ook deze returnwedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Atlantis. Aan het eind … Lees meer »