Atlantis B2 knokt voor punten

Geplaatst op: 17 december 2012

Zaterdag 15 december speelde Atlantis B2, gesponsord door Roebeson, tegen Luno B1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer twee en nummer vier op de ranglijst. Atlantis begon in de aanval met Willemieke Meints, Echica Warrels, Koen van Wermeskerken en Davey van Putten. In de verdediging stonden Joy Trompert, Sarina Oliemans, Casper van Vliet en Gerben Veenhof. Aìsha Keijman begon vandaag als eerste wissel.

De eerste helft startte moeizaam. Binnen twintig minuten stond Atlantis al 1-4 achter. Ze probeerden terug te vechten, maar dit was tevergeefs. Aan het einde van de eerste helft stond Atlantis achter met 2-6. Na een donderspeech van coach Ton Kentrop in de rust, zat de moed er weer een beetje in. Aisha kwam erin voor Willemieke. Na tien minuten kwam Atlantis weer goed terug met drie doelpunten achter elkaar. Het stond 6-7 op dat moment. Er was weer hoop om te winnen en iedereen deed zijn uiterste best. Atlantis beleef knokken en wist de stand met 9-9 gelijk te brengen. De vreugde na de wedstrijd was groot, zelfs al hadden ze niet gewonnen.

12 januari speelt de B2 in de Boei (Vinkeveen) tegen de koploper: De Vinken B1.

Zaterdag 15 december speelde Atlantis B2, gesponsord door Roebeson, tegen Luno B1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer twee en nummer vier op de ranglijst. Atlantis begon in de aanval met Willemieke Meints, Echica Warrels, Koen van Wermeskerken en Davey van Putten. In de verdediging stonden … Lees meer »