CSW 2 boekt degelijke overwinning op Huizen 3

Geplaatst op: 9 oktober 2013

Vanaf de aftrap werden de intenties van beide ploegen snel duidelijk. Met een hoog baltempo probeerde CSW 2 om door de verdediging van de, goed gegroepeerde, Huizenaars te komen. In de eerste helft lukte dit een paar keer prima. Na een mooie actie op de rechterflank werd zeer koelbloedig de 1-0 ingeschoten. Kort na dit doelpunt volgde ook de 2-0. Een afgeslagen vrije trap werd door een goed oplettende CSW aanvaller in het doel geschoten. Toch wist Huizen nog voor rust de aansluiting te vinden. Uit één van de spaarzame voorzetten werd de bal door de Huizen aanvaller ingekopt.

In de rust werden er 2 wissels doorgevoerd. De tweede helft verliep qua spelbeeld precies hetzelfde als de eerste helft. Met het verschil dat Huizen 3 geen enkele kans meer kreeg en CSW 2 er zelf meer ging creëren. In de 68e minuut viel de definitieve beslissing in de wedstrijd. Via een schitterende pass van achteruit werd de linksbuiten van CSW 2 de diepte ingestuurd waarna het oog in oog met de Huizen keeper een koud kunstje was om de 3-1 te maken. Het verzet van de gasten uit Huizen was gebroken en zo kwam CSW in de 78e minuut ook nog op 4-1. Na 90 minuten maakte de goed leidende scheidsrechter een einde aan de wedstrijd en kon CSW zijn vierde overwinning op rij bijschrijven.

Opstelling CSW 2: Wens, Zaal (45. De Jongh), Lucassen, Smits, Van Rooijen(70. Wouters), Kompier(74. Verweij), Prange, Klumper, Cornelissen( 45. Welsh), Van Bergen, Feddema

Een week voor de derby tegen Argon heeft CSW 2 een vrij eenvoudige overwinning geboekt op Huizen 3. Door deze uitslag staat de ploeg van trainer Peter Moleman op een keurige tweede plaats op de ranglijst met maar 1 punt achterstand op Nieuwland 2. Vanaf de aftrap werden de intenties … Lees meer »