Atlantis 2 selectie met trainer/coach Peter van der Wel

Atlantis 2 start zaalseizoen met overwinning

Geplaatst op: 11 november 2013

Afgelopen zaterdag 9 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 de eerste wedstrijd van het zaalseizoen tegen Arena 2 in Rhenen. De ploeg heeft een goede oefenfase achter de rug en wilde dan ook zeker deze eerste wedstrijd winnen. Dit leek tijdens de eerste helft niet te gaan lukken, maar in de tweede helft liet het team duidelijk zien dat zij de sterkste waren en wonnen de wedstrijd met 12-14.

De eerste minuten begon de door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 in een aangepaste opstelling wegens blessures. De ploeg startte sterk door twee keer snel achter elkaar te scoren. Arena, de thuisspelende ploeg, kon dit niet op zich laten zitten en kwam door middel van drie doelpunten op een voorsprong van 3-2. Door goed samenspel van Atlantis werden vele kans gecreëerd, maar werd vergeten om deze te benutten. De tegenstanders bleven wel scoren en lieten het aantal doelpunten oplopen naar zeven. De Mijdrechtse ploeg bleef helaas niet mee scoren. Het team ging dan ook met een achterstand van 7-5 de rust in.

Atlantis kwam sterk, vol goede moed en motivatie de rust uit. Er werden dan ook vrij snel twee doelpunten gescoord door de juiste mensen uit te spelen. Hierna lieten de volgende doelpunten tien minuten op zich wachten, maar toen begon de Atlantis weer te scoren. Binnen vier minuten voegde de uitspelende ploeg vier doelpunten aan hun score toe, waardoor ze weer op voorsprong kwamen van 9-11. Hierna gingen beide ploegen om en om scoren, waarbij Atlantis nog wel op voorsprong wist te blijven. In de laatste minuut wist het team nog een mooi doelpunt te scoren, welke voorafging aan strijdlust van het hele vak. De eerste zaalwedstrijd werd afgesloten met een verdiende winst van 12-14.

Afgelopen zaterdag 9 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 de eerste wedstrijd van het zaalseizoen tegen Arena 2 in Rhenen. De ploeg heeft een goede oefenfase achter de rug en wilde dan ook zeker deze eerste wedstrijd winnen. Dit leek tijdens de eerste helft niet te gaan lukken, … Lees meer »