Atlantis 1 weet niet te winnen van Triaz 1

Geplaatst op: 16 februari 2015

De door Rabobank gesponsorde ploeg uit Mijdrecht mocht thuis aantreden tegen Triaz. De vorige wedstrijd uit in Amsterdam werd niet goed afgesloten door de ploeg uit Mijdrecht. Al het hele zaalseizoen draait de ploeg in de middenmoot mee. Er werden maar 6 wedstrijden tot nu toe gewonnen in de zaal. Ook scoort de ploeg veel doelpunten, maar het krijgt helaas gemiddeld ook de meeste doelpunten tegen. Dit zal op het veld straks een stuk beter moeten. Daar staat de ploeg nu in de middenmoot en heeft het zeker nog een aantal punten nodig voor handhaving in de 2e klasse.

Deze week was HCM de balsponsor en was Atlantis D2 team van de week. Het was Triaz die deze wedstrijd al snel twee keer de korf wist te vinden. Maar hierna stokte de scores in de wedstrijd. Het zou een wedstrijd worden waar weinig in gescoord zal worden. Met een einduitslag van 8-12 is dat inderdaad niet veel. De rust stand was nog slechter voor Atlantis. Er werd maar twee keer de korf gevonden. Gelukkig had de tegenstander maar zes keer de korf gevonden.

Ook na rust was het Triaz die wat scherper begon. Atlantis keek toen tegen een achterstand aan van zes punten. Hierna ging Atlantis eens korfballen en vechten voor ieder duel. De ploeg kon terug komen tot een stand van 7-8, toen er nog dik 17 minuten te spelen was. Triaz scoorde in de tweede helft ook een groot aantal minuten niet meer. Echter kon de tegenstander er nog een slot akkoord uitpersen waarmee ze uit konden lopen naar een stand van 7-12. Er kwam nog 1 antwoord van Atlantis. Hiermee werd de eindstand bepaald op 8-12.

De volgende wedstrijd zal pas 7 maart gespeeld worden tegen SDO Hillegom. Dit is dan ook de laatste wedstrijd in de zaal. Beide ploegen staan gedeeld vierde en mogen onderling uitmaken wie deze plek zal krijgen. Er staat voor beide niks meer op het spel. De eerstvolgende thuis wedstrijd zal weer op het kunstgras zijn. We bedanken hiermee al onze supporters die zijn komen kijken. Dank hiervoor!

De door Rabobank gesponsorde ploeg uit Mijdrecht mocht thuis aantreden tegen Triaz. De vorige wedstrijd uit in Amsterdam werd niet goed afgesloten door de ploeg uit Mijdrecht. Al het hele zaalseizoen draait de ploeg in de middenmoot mee. Er werden maar 6 wedstrijden tot nu toe gewonnen in de zaal. … Lees meer »