Atlantis D1 wint en staat keurig tweede

Geplaatst op: 20 september 2015

Mijdrecht - Atlantis D1 bestaat dit jaar uit Lisanne Troost, Silke van Scheppingen, Merel Koek, Lotte Gortenmulder, Femke van der Molen, Jeffrey Valentijn, Luc van Remmerden, Steijn Rietveld en Jonas Kraaikamp. Allemaal eerstejaars D spelers die er met hun coaches Chantal Poolman en Mark Kruiswijk een mooi seizoen van willen maken. Ze doen dit samen met hun sponsor Profile Tyre Center Hogendoorn die zelfs hele nieuwe tenues had aangeschaft.

In de voorbereiding werden twee mooie overwinningen behaald en werd er al heel leuk samen gespeeld. De eerste twee wedstrijden moest de ploeg wennen aan de twee vakken en verloor beide wedstrijden. Vorige week was er toch een mooie overwinning op buurtvereniging VZOD D1. Afgelopen zaterdag, 19 september, werd meteen het terugduel gespeeld op het eigen veld. De Profile Tyre Center equipe liet gelijk zien dat ze de betere ploeg waren. De aanval liet mooie aanvallen zien en had goed oog voor elkaar en de verdediging gaf werkelijk geen kans weg en haalde elke bal terug. Al snel stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. De 1-0 was echt heel mooi; Silke die goed oog had voor Merel die in de diepte vrij liep en haar met een mooie dieptebal aanspeelde. Merel rondde de kans prachtig af. Na de tijdwissel mocht de verdediging laten zien hoe goed ze konden aanvallen. Dit vak was erg scherp en al snel kwamen de kansen die ook nog succesvol werden afgerond. De rust werd dan ook opgezocht met een mooie 5-0 voorsprong. Na de tips van de coaches in de rust en de lekkere limonade begon de tweede helft. Nu duurde het wat langer voordat de bal erin wilde maar er werden meer dan genoeg kansen gecreëerd. Bij 6-0 werden de functies weer veranderd en het andere vak wist ook nog twee maal mooi te scoren wat de eindstand 8-0 opleverde. Het enthousiaste publiek en de trotse coaches trakteerden de ploeg op applaus.

Met deze overwinning staat de ploeg keurig op de tweede plaats in de 1e klasse. Het team speelt nog twee wedstrijden op het veld en mocht u willen kijken: op www.kvatlantis.nl of op de facebook pagina staat het programma en de tijden. Atlantis D 1 zou heel leuk vinden als u eens een wedstrijd komt bekijken!

Mijdrecht - Atlantis D1 bestaat dit jaar uit Lisanne Troost, Silke van Scheppingen, Merel Koek, Lotte Gortenmulder, Femke van der Molen, Jeffrey Valentijn, Luc van Remmerden, Steijn Rietveld en Jonas Kraaikamp. Allemaal eerstejaars D spelers die er met hun coaches Chantal Poolman en Mark Kruiswijk een mooi seizoen van willen … Lees meer »