Atlantis E1 ongeslagen kampioen

Geplaatst op: 15 oktober 2012

De E1 stapte de wedstrijd in met een echte winnaarmentaliteit. Ook al waren ze al kampioen, ze moesten en zouden deze wedstrijd winnen. In het begin van de wedstrijd liep alles nog een beetje stroef, maar ondanks dit wisten ze er voor rust nog 3-0 van te maken door goede en snelle combinaties en goed samenspel.

Na rust liep zowel het aanvallen als verdedigen van de ploeg uit Mijdrecht als een trein en al snel wist de tegenstanders niet meer wat ze moesten doen. Verdedigend kregen ze het ene na het andere doelpunt om hun oren en aanvallend werd het helemaal vastgezet door een goed samenwerkende verdediging. Dit werd door Atlantis doorgezet en alle spelers scoorden nog een keer. Zo werd de 3-0 voorsprong na rust uitgebreid naar een 11-0 eindstand.

Atlantis E1 was met een doelsaldo van 61 doelpunten voor en maar 10 tegen uit zes wedstrijden de terechte kampioen. Na afloop van de wedstrijd was het tijd voor de huldiging. Er waren lovende woorden, bloemen, een medaille en natuurlijk taart voor dit fantastische team. Ook de trainers kregen een applaus voor hun goede trainingen. Helaas konden zij niet altijd bij de wedstrijden zijn, maar bij die wedstrijden coachte een van de ouders dit gezellige team naar de overwinning.

Na de herfstvakantie starten de eerste trainingen van het binnenseizoen; op naar een nieuw kampioenschap!

Op zaterdag 13 oktober werd de door Albert van Dijk gesponsorde E1 van korfbalvereniging Atlantis op eigen veld kampioen. Het team had het hele seizoen al prima wedstrijden gespeeld en tot dan toe alles gewonnen. Deze zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen KZ/Hiltex uit Koog aan de Zaan op het programma. … Lees meer »