Atlantis 2 pakt winst tegen VZOD 2.

Geplaatst op: 15 oktober 2012

Afgelopen zaterdag 13 oktober speelde het tweede team van Atlantis thuis tegen het vanuit Kudelstaart afgereisde VZOD alweer haar laatste wedstrijd van de eerste helft van het veldseizoen. Een wedstrijd tegen deze provincieburen van korfbalvereniging Atlantis zorgt altijd voor extra spanning. De laatste keer dat Atlantis VZOD op het veld ontving nam die ploeg de punten brutaal mee terug naar Kudelstaart. Reden genoeg voor de Mijdrechtenaren om er alles aan te doen de punten dit keer in eigen huis te houden. Beide ploegen gingen met een 6-4 ruststand in het voordeel van Atlantis naar de kleedkamers. Na nog eens 35 minuten had Atlantis VZOD op de knieën en won zij de wedstrijd met 13-7.

Het door de Rabobank gesponsorde team van Atlantis kende een droomstart; de eerste aanval werd al na 15 seconden omgezet in een doelpunt. Daarmee was de toon gezet, de ploeg begon fel en agressief aan de wedstrijd. Dit resulteerde niet direct in veel doelpunten, maar liet wel duidelijk de intentie van de Mijdrechtenaren zien. Er werd strijd geleverd en ook dit keer weer stond de verdediging als een huis. VZOD hield de score in de eerste helft redelijk in evenwicht, toch maakte de thuisploeg tegen de rust het eerste gat van twee punten (6-4).

Ook na rust startte Atlantis scherp. Al snel werd het gat verruimd naar 8-4. Echter, VZOD staat er om bekend niet snel op te geven en door te blijven knokken tot het eind van de wedstrijd. Maar dit keer zat het er voor hen gewoon niet in. Atlantis toonde zich scherper en feller en dat uitte zich ook in de score. De ploeg liep in de loop van de tweede helft verder uit en met op het eind een fraaie doorloopbal werd VZOD met 13-7 verslagen.

Afgelopen zaterdag 13 oktober speelde het tweede team van Atlantis thuis tegen het vanuit Kudelstaart afgereisde VZOD alweer haar laatste wedstrijd van de eerste helft van het veldseizoen. Een wedstrijd tegen deze provincieburen van korfbalvereniging Atlantis zorgt altijd voor extra spanning. De laatste keer dat Atlantis VZOD op het veld … Lees meer »