Atlantis 2 wint van Madjoe

Geplaatst op: 20 mei 2012

Zaterdag 19 mei speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een uitwedstrijd in Rijnsburg tegen Madjoe. Op basis van het verleden beloofde het een spannende wedstrijd te worden vol duw- en trekwerk. Vanwege de vele blessures in het eerste en tweede team van Atlantis werd er met een gewijzigde, maar toch sterke opstelling gespeeld.

In de eerste paar minuten van de eerste helft werd er al gescoord door Atlantis, via een mooie wegtrekbal. Het duurde even voordat Madjoe hier antwoord op had, maar ze scoorde toch en het werd 1-1. Gedurende de rest van de eerste helft werd er door beide teams nog twee keer gescoord waardoor in de rust de stand 3-3 was.

De tweede helft begon Atlantis vol optimisme, om deze wedstrijd naar de eigen hand te zetten. Door middel van een doorloopbal werd daarmee meteen een begin gemaakt. Hierna ging de wedstrijd gelijk op. Van de kant van de Mijdrechtenaren kwamen nog een paar mooie doelpunten, maar helaas scoorde Madjoe mee. Er werd aan beide kanten nog gewisseld. In de laatste minuten werd er door Atlantis nog twee keer gescoord, waardoor de door de Rabobank gesponsorde ploeg de wedstrijd wist te winnen met 9-7.

Zaterdag 19 mei speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een uitwedstrijd in Rijnsburg tegen Madjoe. Op basis van het verleden beloofde het een spannende wedstrijd te worden vol duw- en trekwerk. Vanwege de vele blessures in het eerste en tweede team van Atlantis werd er met een gewijzigde, maar … Lees meer »