Atlantis 2 verliest nipt

Geplaatst op: 8 januari 2012

Afgelopen zaterdag 7 januari speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Atlantis 2 was vastbesloten om deze wedstrijd in winst om te zetten. Beide teams gingen gelijk op, maar vlak voor het einde van de wedstrijd was het DOS dat aan het langste eind trok, de eindstand was: 13-12.
De coach van Atlantis 2, Tamira Breedijk, attendeerde erop om scherp aan de wedstrijd te beginnen. Na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter bleek al snel dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Het eerst doelpunt van Atlantis liet niet lang op zich wachten en de ploeg kwam op twee punten voorsprong. Deze werd echter niet lang vastgehouden, want daarna begon de thuisploeg ook te scoren. De stand ging gelijk op, maar het was DOS dat uiteindelijk eenmaal meer scoorde en zo gingen de teams de rust in bij een stand van 5-4.
Na de peptalk van coach Tamira Breedijk werd er aan de tweede helft begonnen. DOS was de ploeg die sterker uit de kleedkamer kwam, waardoor ze meteen een gat sloegen van drie punten. Na tien minuten spelen in de tweede helft, keek Atlantis tegen een achterstand aan van 8-5. Hierna bleven beide teams scoren, maar er bleef een verschil van drie punten bestaan in het nadeel van Atlantis. In de laatste paar minuten werden nog verschillende wissels gedaan, maar het mocht niet meer baten. Ondanks dat de ploeg bleef knokken kon Atlantis de wedstrijd niet meer naar haar hand zetten en werd de eindstand 13-12.

Afgelopen zaterdag 7 januari speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Atlantis 2 was vastbesloten om deze wedstrijd in winst om te zetten. Beide teams gingen gelijk op, maar vlak voor het einde van de wedstrijd was het DOS dat aan het langste … Lees meer »