Verdienstelijk gelijkspel CSW

Geplaatst op: 14 april 2018

De beginfase was duidelijk voor de thuisploeg en door snel druk te zetten was de ploeg ook het meest in balbezit. Het resultaat was er al snel voor Forum Sport. Na 13 minuten spelen kwam de ploeg op voorsprong na een goed lopende aanval en vanaf de rand zestien werd de bal in de uiterste hoek geschoten. Forum Sport probeerde door te drukken maar hoewel de ploeg het meeste balbezit had kon het toch niet echt gevaarlijk worden. CSW werd bijna gevaarlijk toen uit een hoekschop de bal bijna werd ingekopt. Ook een paar prima voorzetten van Dave Cornelissen leverde niet het gewenste resultaat op. CSW kreeg nog voor rust een prima kans op de gelijkmaker. Een afgemeten voorzet van Cornelissen kwam bij de vrijstaande Vincent van Hellemondt bij de tweede paal maar zijn inzet ging over het doel.

CSW begon feller aan de tweede helft, probeerde de tegenstander sneller vast te zetten en was scherper in de duels. Een snel genomen vrije trap aan de linkerkant van het veld werd door Elroy Baas laag voorgezet op Cornelissen die vervolgens prima inschoot. Niets aan de hand zou je denken maar de assistent scheidsrechter constateerde tot ieders verbazing buitenspel. CSW drukte door en de volgende kans diende zich aan. Bij een misverstand aan de kant van Forum Sport kon Cornelissen alleen op doel aflopen maar de doelman kon er nog net zijn vingertoppen tegenaan krijgen en voorkwam de gelijkmaker. Aan de andere kant was het steeds oppassen geblazen voor de snelle spitsen van Forum Sport maar CSW had achterin de zaken prima op orde. Halverwege de tweede helft kwam CSW eindelijk aan de verdiende gelijkmaker. Joel Wattimena ging binnen de zestien over het been van een tegenstander en de scheidsrechter kende een strafschop toe. Elroy Baas liet de keeper kansloos en de 1-1 was een feit. Bijna kwam Forum Sport direct hierna alweer op voorsprong maar uit een prima voorzet werd de bal net naast het doel van Santangelo gekopt. De wedstrijd liep tegen het einde en kon nog alle kanten op. Schoten van Forum Sport uit de tweede lijn werden geblokt en de hoge ballen waren een prooi voor doelman Santangelo. CSW kreeg nog een mogelijkheid via Dennis Prange maar ook zijn schot werd geblokt. CSW pakte weer een punt en steeg zelfs een plek op de ranglijst.

CSW heeft zaterdag een punt weten te pakken op bezoek bij Forum Sport in Voorburg. Aan het einde van de wedstrijd gingen beide ploegen nog vol voor de winst maar met het 1-1 gelijke spel was CSW toch best wel tevreden. De beginfase was duidelijk voor de thuisploeg en door … Lees meer »