CSW en ARC in evenwicht

Geplaatst op: 22 oktober 2018

CSW en ARC maakten er zaterdag in Wilnis een boeiend voetbalgevecht van. Het leverde uiteindelijk geen winnaar op en hoewel de 1-1 pas heel laat viel voor ARC was de uitslag wel terecht.

Een aftastend begin van beide ploegen met het meeste balbezit voor ARC. Maar omdat beide ploegen hun defensies prima op orde hadden ontstonden er vooralsnog weinig kansen. ARC kreeg een mogelijkheid na een voorzet maar de kopbal verdween in het zijnet. CSW werd dreigend na een combinatie tussen Mike en Dave Cornelissen maar de lage voorzet eindigde in de handen van de doelman. ARC kreeg wat hoekschoppen te verwerken en kreeg ook een paar vrije trappen te nemen. Soms ontstonden er wat hachelijke situaties maar steeds kon het gevaar worden gekeerd en CSW had geluk toen uit een hoekschop maar net naast werd gekopt. Aan de andere kant een kans voor Vincent van Hellemondt na een prima aanval over links maar de ruimte was net te klein om doeltreffend af te ronden. Bijna leek ARC voor rust op voorsprong te komen toen de bal op de rand zestien goed werd teruggelegd. De pegel van afstand leek zo in de kruising te belanden maar Rahim Gok wist de bal op schitterende wijze uit zijn doel te tikken.

Na rust kwam CSW al na 6 minuten spelen op voorsprong. Een hoekschop van Menno van der Leeden ging over alles en iedereen heen en kon bij de tweede paal worden ingetikt door de attente Maikel Pauw. Een flinke opsteker zo vlak na rust voor de ploeg uit Wilnis. Na deze treffer was het ARC dat steeds sterker werd, het drong CSW terug op eigen helft maar grote kansen leverde dat niet op. Wel gevaarlijke momenten uit hoekschoppen en een vrije trap recht voor het doel werd door Rahim Gok knap onschadelijk gemaakt. Doordat CSW wat meer ruimte kreeg had het zomaar de voorsprong kunnen vergroten en zeker toen ARC met 10 man kwam te staan na een rode kaart voor een verdediger. De verdediging van ARC kon maar net voorkomen dat van Hellemondt tot scoren kon komen na voorbereidend werk van Justin Blok en Kenzo Brown en na een goede aanval kwam de bal zomaar voor de voeten van Mike Cornelissen die snoeihard uithaalde maar de bal centimeters naast het doel zag gaan. Het slotoffensief was voor ARC en in de allerlaatste minuut van de officiële speeltijd kreeg het alsnog de verdiende gelijkmaker toen de spits ongehinderd kon binnenkoppen.

Laatst bewerkt op: 22 oktober 2018 13:06

CSW en ARC maakten er zaterdag in Wilnis een boeiend voetbalgevecht van. Het leverde uiteindelijk geen winnaar op en hoewel de 1-1 pas heel laat viel voor ARC was de uitslag wel terecht.  Een aftastend begin van beide ploegen met het meeste balbezit voor ARC. Maar omdat beide ploegen hun … Lees meer »