001 -Family

Agenda

TRYO cabaret

11
zaterdag,  20:00 uur  - 22:30 uur
mei, 2024

Plaats: Mijdrecht
Locatie: 't Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152

Het TRYO cabaret komt terug! CultuurHuis Mijdrecht heeft voor zaterdag 11 mei 2024 opnieuw een TRYO voorstelling geboekt. De eerste TRYO op 18 februari dit jaar werd een daverend succes. Daarom in het nieuwe seizoen opnieuw lachen, gieren, brullen voor volwassenen in ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht. Dit keer met drie nieuwe cabaretiers.

Het wordt een avondvullende voorstelling, waarin ze ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft of als nieuwe acts uitgeprobeerd moeten worden, brengt TRYO deze cabaretiers en hun acts naar het theater. Het is een beproefd concept van het impresariaat Grappige Zaken, dat de Try-outs samenstelt.

Iedere TRYO is anders, elke show is er een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO hun nieuwe voorstelling uit willen proberen. En dit keer doen ze dat voor de tweede keer in Mijdrecht op uitnodiging van het CultuurHuis Mijdrecht.

De voorstelling is van 20.00 uur tot 22.30 uur (zaal open 19.15 uur) en wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek mee neemt in het try-out proces. Een kaartje kost 11,50 euro plus 75 cent servicekosten.

Meer informatie en kaartverkoop: www.cultuurhuismijdrecht.nl