001 -Family

Agenda

Reünie Piusschool

06
zaterdag,     
juli, 2024

Plaats: Abcoude

Op 12 januari regende het nog warm water, maar daarna begon het te vriezen en kort daarop konden de schoolwedstrijden verreden worden. De Piusschool won de Simon Albersbeker (bron: Angstelkroniek 2020).

Een mooie overwinning op de schaats voor de Piusschool bij de schoolwedstrijden op het Abcoudermeer in 1984. Veel mensen uit Abcoude en omstreken zitten vol met zulke herinneringen aan bijvoorbeeld schaatswedstrijden, trefbalwedstrijden, schoolvoetbaltoernooien en vossenjachten. De Piusschool is al 75 jaar een begrip in Abcoude. In 2024 bestaat de basisschool precies 75 jaar. Op 6 juli wil de school samen met alle oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten stilstaan bij de mooie geschiedenis die de Pius rijk is. Iedereen die zelf onderdeel is geweest van deze historie kan zich aanmelden via www.piusabcoude75.nl

Directeur van de Piusschool, Adelheid Nouwen, heeft er zin in: “We gaan deze prachtige mijlpaal uiteraard groots vieren. Er zijn zo veel mensen in en om Abcoude die mooie herinneringen hebben aan hun basisschooltijd aan de Pius. Van Poppel en Baarschot tot Piustheaters en natuurlijk de Poespas en alle sporttoernooien, deze reünie raakt zo veel generaties. Tijd om al deze herinneringen samen met elkaar op te halen en oude bekenden weer te zien. Ga snel naar de site om je aan te melden en deel vooral het nieuws met jouw oud-klasgenoten. Hoe meer er zijn, hoe leuker. Wij kijken er naar uit om alle oud-leerlingen en oud-leerkrachten weer te zien en te ontvangen!”

De reünie is zaterdagmiddag 6 juli van 14.00 uur tot en met 17.00 uur in en om de Piusschool aan de Broekzijdselaan in Abcoude. Aanmelden kan via www.piusabcoude75.nl. Gezien de parkeergelegenheid vragen wij iedereen om zo veel mogelijk op de fiets te komen. Mocht je nog leuke oude foto’s en video’s hebben, dan kun je deze opsturen naar reunie@piusschool.nl.

Reünie Piusschool
Reünie Piusschool