001 - Escaperoom aglemeen

Agenda

Beachvolleybal Bedrijventoernooi

16
donderdag,     
mei, 2024

Plaats: Aalsmeer

Bezitten jullie ook een gezonde dosis rivaliteit? Neem het op tegen andere bedrijven uit de regio in het Beachvolleybal Bedrijventoernooi!

Op donderdag 16 mei is het tijd voor het jaarlijkse Beachvolleybal Bedrijventoernooi bij The Beach in Aalsmeer! Van 19:00 tot 22:00 wordt onder begeleiding van een professionele toernooibegeleider toegewerkt naar een spannende finale, die de uiteindelijke winnaar dé wisselbeker zal overhandigen. Hiermee gekroond tot Winnaar Beachvolleybal Bedrijventoernooi 2024”. Deze winnaar gaat er naast de wisselbeker ook met de hoofdprijs vandoor:

“Geheel begeleid Beachvolleybal toernooi voor het hele bedrijf!”

Op deze avond vol strijd en gezelligheid worden de wedstrijden 4 tegen 4 gespeeld. Inschrijven kan met minimaal 4 en maximaal 6 personen. Toeschouwers om het team toe te juichen, zijn uiteraard altijd welkom. 

Ook is er de mogelijkheid om vooraf een hapje te komen eten in het restaurant The Beachclub. Reserveren hiervoor is gewenst en kan via 0297-347444 of vermeld het bij je inschrijving.

Kijk voor meer informatie in de agenda van de website www.beach.nl.

Wat? Beachvolleybal Bedrijventoernooi Wanneer? Donderdag 16 mei 2024 Hoe laat? 19:00-22:00 en daarna uiteraard een gezellig drankje in de bar

Komt de datum jullie niet uit of wil je liever een eigen toernooi met het hele bedrijf? Dat kan natuurlijk ook! Kijk op www.beach.nl voor meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje, bel naar 0297-347444 of mail naar info@beach.nl. We staan je graag te woord voor meer informatie!

Beachvolleybal Bedrijventoernooi
Beachvolleybal Bedrijventoernooi